Arndís (17) fra Sørum gikk videre i Norske talenter: – Totalt uventet!

Artikkelen er over 2 år gammel

Arndís Ran (17) fra Sørum gikk i kveld videre i Norske talenter på Tv2 etter å ha imponert dommerne med countrymusikk.

DEL

(Romerikes Blad) Norske talenter-dommerne lot seg imponere av 17-åringen Arndís Ran som opptrådte med countrylåten «Brand New Key». Låta ble gitt ut av folkartisten Melanie tidlig på 70-tallet.

– Å gå videre var totalt uventet, sier Arndís til Romerikes Blad.

– Risky å velge en annen sjanger

– Det var jo litt «risky» å velge en annen sjanger enn det folk flest opptrer med, men det viste seg å funke, sier Sørum-jenta som til vanlig er elev ved dramalinja på Lillestrøm videregående. Hun har bare bodd i Norge i seks år etter å ha flyttet til Romerike fra Island.

Fra hun var liten, har Arndís elsket å stå på scenen.

– Jeg elsker teater og sang og spiller i tillegg gitar, ukulele og fele, forteller hun.

– Men nå har jeg ikke opptrådt på veldig lenge, så da var det å melde seg på Norske talenter en fin mulighet for å få stått på scenen igjen.

– Foreldrene mine var nok mer nervøse enn meg

 Arndís går nå videre til dommerutvelgelsen. Når konkurrentene så kommer til semifinalen, er det livesendinger og publikum som dermed avgjør hvem som går videre.

– Jeg liker folksjangren, og country er en del av folk. Jeg synger ikke så mye pop, sier Arndís.

ELSKER SCENELIVET: Arndís Ran går første året ved dramalinjen på Lillestrøm videregående. Hun er også aktiv sanger i Nannestad kulturskole.

ELSKER SCENELIVET: Arndís Ran går første året ved dramalinjen på Lillestrøm videregående. Hun er også aktiv sanger i Nannestad kulturskole. Foto:

Før Arndís skulle gå på scenen foran dommerne i Norske talenter, var hun rolig. Da hun gikk på derimot, kjente hun på stresset.

– Men jeg tror foreldrene mine var mer nervøs enn meg, ler hun.

Det er den niende sesongen av Norske talenter som nå vises på Tv2. Årets dommere er Janne Formoe, Mona Berntsen, Mia Gundersen og Bjarne Brøndboe.

Programmet er basert på det britiske "Britain's got talent" og er en talentkonkurranse innenfor alle grener.

Artikkeltags