Klare med ny revy: – Temaet ga seg selv!

SAMMEN ER VI KRUTT: Dalen Ungdomslags Teatergruppe klar for årets revy, «Siste reis». Men siste reis for teatergruppa blir det absolutt ikke. Neste år kan de feire 40 år som bygdas gledesspredere! Foto: Jarle Pedersen

SAMMEN ER VI KRUTT: Dalen Ungdomslags Teatergruppe klar for årets revy, «Siste reis». Men siste reis for teatergruppa blir det absolutt ikke. Neste år kan de feire 40 år som bygdas gledesspredere! Foto: Jarle Pedersen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fet kommune går inn i sitt siste år som egen kommune, hva vil skje? Svaret ligger hos Dalen Ungdomslags teatergruppe, i revyen «Siste reis.» Premieren er lørdag 2. mars.

DEL

Årets oppsetning er altså knyttet til den kommende kommunesammenslåingen mellom Fet, Sørum og Skedsmo kommuner. Et tema som ifølge forfattergruppa med Henning Ringsby i spissen, nesten ga seg selv.

Les også: Ingrid (22): – Det føltes som en evighet før jeg kunne bli med

Idemyldringen til sprelske kommentarer og elleville vinklinger startet allerede i fjor, og bak det ferdige resultatet står, i tillegg til Henning Ringsby: Unni Greni, Mette Martinsen, Trude Smith, Janette Eriksen og Terje Sætre.

Scenen er Fet rådhus, og forberedelsene til en blivende storkommune fører travelhet med seg, for å si det slik. Dørene skal ikke stå stille verken hos NAV, legekontoret, fellesnemnda eller i resepsjonen. Staben skal rydde vei, og det med skikkelig hurlumhei og med skråblikk både på kommunevåpen og strategier.

Les også: Blogg om Momons Bok

– Det skorter ikke på fantasi, sier en lattermild Lene Barkenæs Svea, teatergruppas formann og også med som skuespiller. Aldersspennet i teatergruppa er fra 28 år til 72 år, og alle mener at navnet Dalen Ungdomslags teatergruppe, med trykk på Ungdomslag, passer fortreffelig. Her er det ungdommelig lekenhet og energinivå i alle rekkene.

Med hektiske forberedelser og øving tilbakelagt ønskes nå velkommen til en munter lørdagskveld på Dalheim og en solid trimming av lattermusklene.

Les også: Skuespillerkjendis om livet på bygda: – Jeg stortrivdes her!

Revyen spilles også mandag, da for pensjonistene, og byr også på fem åpne forestillinger etter dette.

Artikkeltags