(Romerikes Blad)

Tidligere har vi skrevet om Edvard Braathen Nes (10) fra Bjørkelangen og Stine Finholth (9) fra Fjellhamar, som har overbevist dommerne med flott sportsdans, og på fredag kveld skal de i ilden igjen. Selv sa de tidligere at de gledet seg til å danse på direktesendt TV, men spesielt Edvard kjente på nervene.

Imponerte dommerne: Snart er superdanserne tilbake på direktesendt TV 

– Det har vært utrolig gøy hittil, men nå som det er direkte så blir det noe helt annet. Nå kommer vi jo til å få tilbakemeldinger med en gang og det er mange som ser på. Men jeg håper at det skal gå bra. Selve dansen har vi jo fått øve på i mange måneder, så den sitter i hvert fall.

 

Det er ikke kun de som representerer Romerike i semifinalen. De får tøff konkurranse fra mange andre talenter, blant annet DJ-en Jacob Mathias Rundtorm fra Løvenstad og sangeren Arndis Rán Snæpórsdóttir fra Sørumsand.

– Du er dritkul!

Arndis Rán Snæpórsdóttir kommer egentlig fra Island, men bor på Sørumsand. Tidligere har hun sunget sanger fra blant annet Rihanna. Dommer Bjarne Brøndbo ble veldig imponert av Arndis Rán Snæpórsdóttir sin audition og kom med skryt til den 16 år gamle jenta.

– Jeg syns du har kjempekontroll på stemmen. Dette var fint å høre på.

Mona Berntsen var enig med Bjarne og likte det hun hørte.

Jeg synes det er så forfriskende med en ung jente på 16 som kommer inn med gitaren og synger country. Du er rett og slett dritkul!

Selv sier hun at hun føler seg klar for semifinalen.

– Jeg tror det kommer til å bli ganske bra! Jeg er veldig forberedt til selve opptredenen. Nervene har ikke kommet helt ennå, men det er nok fordi det ikke har gått helt opp for meg, at jeg skal stå på direktesendt TV!

Ung DJ

 

Jacob Mathias Rundtom (13) har spilt tøffe partylåter for dommerne tidligere i konkurransen og på dommerutvelgelsen fikk han Thomas «Finger'n» Gullestad, DJ Goldfinger, til å danse bak dommerpanelet. Klarer han å få hele salen til å danse i takt med musikken sin? Følg med på Norske Talenter på TV 2, fredag kl. 19.30 for å se.