På lørdag står Åge på scenen for å synge «It's Now or Never»

Sceneskrekk: Åge Sørlie fra Løken trosser sceneskrekken når han skal synge en Elvis-hit foran noen hundre tilhørere i Hølandshallen på lørdag.

Sceneskrekk: Åge Sørlie fra Løken trosser sceneskrekken når han skal synge en Elvis-hit foran noen hundre tilhørere i Hølandshallen på lørdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

LØKEN: Lørdag er det duket for stor Elvis-fest i Hølandshallen. Åge Sørlie gleder seg stort til festen, men gruer seg litt til å synge fra scenen.

DEL

Førstkommende lørdag er det klart for et forrykende show i Hølandshallen. Da skal Tony Nilsson med hjelp av Løten Storband og de lokale kordamene Laila Løvbråten fra Hemnes, Marianne Solli fra Fetsund og Ann-Cathrin Aaserud fra Bjørkelangen hylle Elvis.

Konserten er et samarbeid mellom AC Tender Management og Høland Idrettslag. Det loves slagere fra Elvis i perioden 1968-1974 presentert med spesialskrevne noter for Løten Storband, fremført av Tony Nilsson med kor.

Visegruppen Samvirketråkka fra Hemnes besørger oppvarming med gode musikalske perler fra sitt repertoar.

Etter storbandkonserten fortsetter kvelden i Pellestua med ytterligere Elvis-perler servert av Tony Nilsson.

Men kveldens lokale høydepunkt – i hvert fall underholdningsmessig – blir nok sceneopptredenen til tidligere leder av Høland IL, Åge Sørlie fra Løken. Han skal synge klassikeren «It's Now or Never» fra scenen i Hølandshallen.

– Hvordan står det til med sangstemmen?

– Den er ikke all verden i dag, men jeg får håpe den kommer seg, sie Sørlie til Indre Akershus Blad.

– Er Elvis din store favoritt?

– Nei, det vil jeg ikke si. Men han laget vanvittig mye god musikk. «It's Now or Never» er en flott låt som er enkel å synge.

– Grugleder du deg til å stå på scenen?

– Det er kanskje ikke det jeg har sett mest fram til i livet, men det er utrolig hva man får seg til å gjøre når man brenner for noe. Jeg kan love en fantastisk musikkopplevelse i Hølandshallen. Nå håper jeg folk kjenner sin besøkelsestid, sier Sørlie.

Artikkeltags