Avalanche imponerte

Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes i Avalanche opptrådte på Bjørkelangen.

Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes i Avalanche opptrådte på Bjørkelangen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

BJØRKELANGEN: Om lag 80 gjester koste seg med Lierfoss-duoen Avalanches musikk i Kafé Eidsbekken freag kveld.

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

I strålende høstvær tok Avalanche de fremmøtte med storm.

Det som var å oppdrive av utebenker og stoler ble hentet frem ved Kafé Eidsbekken og publikum fikk en strålende oppvisning fra to dyktige og engasjerte musikere.

Kirsti Johansen og Kjetil Røsnes som utgjør duoen Avalanche, nå bosatt på Lierfoss, var store stjerner i Tyskland på -80 og -90 tallet. Etter hjemkomsten til Norge har de fortsatt med musikk, noe utøvende og som produsenter for andre. Studio har de hjemme påLierfoss.

Duoen loset et feststemt publikum gjennom en time med gamle slagere, låter de har skrevet for andre artister og nytt materiell til planlagt CD. Morsomme historier fra en lang karriere i inn- og utland, fikk de fremmøtte til å bryte ut i spontan latter og bandt konserten sammen i en intim og lun opplevelse for alle.

- Et strålende publikum i fantastiske omgivelser gjorde dette til en utrolig hyggelig opplevelse for oss , sier kveldens hovedpersoner.

- Det er utrolig hyggelig å spille når de fremmøtte er så engasjerte og ikke minst mange. Men der det er hjerterom, er det husrom, sier Kirsti.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken