Tørker støv av egne slagere

  21. mai blir det vårkonsert med «Best of Inspirato».

  Av
  Artikkelen er over 3 år gammel

  MOE: Sanglerkene på Momoen skal synge vårens pris ved å ta fram det beste fra tidligere konserter. 21. mai er det duket for «Best of Inspirato».

  DEL

  Vårkonserten til Inspirato er et sikkert vårtegn på Momoen, og 21. mai er det igjen klart for vårens vakreste eventyr i forsamlingshuset.

  Koret har arrangert en rekke temakonserter i forsamlingshuset på Moe. Country, 50- og 60-tallet, Melodi Grand Prix og norske slagere er bare noe av det som har stått på plakaten. Denne gang blir det en saling blanding.

  – Vi håper vi har greid å plukke ut de beste sangene, sier Kristin Nordby, og lover et vidt spenn av sanger – både rockabilly, Abba og Lady Gaga for å nevne noe.

  Det øves intenst, og ikke bare med stemmebåndene.

  – Vi øver inn moves, og skal lage litt show. Det har vi hatt i flere år, og det kommer til å bli mye liv, sier Nordby.

  Det skal også en innleid konferansier bidra til. Bjørn «Gudfrid» Kleiven har blant annet hatt mange show med Eldar Vågan, og skal få opp stemningen på kveldskonserten. Elin og Hans orkester blir også med, og spiller til festen etterpå.

  Tradisjonen tro blir det to konserter når Inspirato entrer scenen. Til ettermiddagskonserten kommer også Hofmoen hornmusikk.

  – Det pleier å bli utsolgt, så det er lurt å skaffe seg billett allerede, sier Kristin Nordby.

  Artikkeltags