– Vi antar at 700-800 har vært med

STOLPEJEGERE: Hilde Grepperud  (t.v.) er en av 85 som besøkte alle stolpene i årets Stolpejakt i Aurskog-Høland. Kollegaene i WePe Regnskap AS på Bjørkelangen, Jorunn Stockmann (t.h.) og Torill Slora, var også med. Trioen fastslår at dette er et fint tilbud som bør favne mange. Foto: Øivind Eriksen

STOLPEJEGERE: Hilde Grepperud (t.v.) er en av 85 som besøkte alle stolpene i årets Stolpejakt i Aurskog-Høland. Kollegaene i WePe Regnskap AS på Bjørkelangen, Jorunn Stockmann (t.h.) og Torill Slora, var også med. Trioen fastslår at dette er et fint tilbud som bør favne mange. Foto: Øivind Eriksen

Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: Et sted mellom 700 og 800 personer har deltatt i Stolpejakta 2016 i Aurskog- Høland.

DEL

2 måneder for 49 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

– Vi er fornøyde med oppslutningen. Samtidig ser vi potensiale til stor vekst i deltakerantallet når vi sammenligner med andre kommuner der dette lavterskel trimtilbudet har fått flere år til å «sette» seg, sier Carl Fredrik Havnås i Mangenfjellet turlag.

Turlaget har sammen med OK Øst stått som arrangør.

Stolpejakta er et gratis tilbud som går ut på å finne stolper i nærmiljøet som er avmerket på et kart. De fleste stolpene kan besøkes med sykkel, barnevogn eller rullestol og er ikke vanskelige å finne. Årets stolpejakt i Aurskog-Høland gikk på Bjørkelangen, Eksismoa, Finstadbru og Mangen. Nytt av året var at kartene også kunne lastes ned på en app og at deltakerne kunne bruke denne til å registrere besøkte stolper.

– Vi har 478 registrerte deltakere på app. Samtidig vet vi at mange også har benyttet kart og manuelt registreringskort, slik at vi antar at mellom 700 og 800 har vært med på årets stolpejakt, sier Carl Fredrik Havnås. 85 av deltakerne har tatt samtlige 50 poster.

Hilde Grepperud fra Bjørkelangen er en av dem.

– Et fint tilbud hvor en kan bli mer kjent i andre og nye deler av kommunen hvor en ikke har vært, sier Hilde som sammen med ektemannen Sverre Martin brukte sykkel på hele stolpejaka. Hun var for øvrig en av seks uttrukne vinnere til gavepremier etter årets stolpejakt. De øvrige fem var Jarle Ruud, Betzy Følling (Gjøvik), Lise Marie Lillehol, Aud Orheim Gulbrandsen og Lene Egeberg, Nes.

Artikkeltags