Ber inn til den første hallfesten

FEIRER ETT ÅR: Egil Granerud (t.v.), Anders Gaarder, Jane Brit Løland og Tove Granerud i festkomiteen ber inn til ettårsjubileumsfest i Søndrehallen. Madelen Tuverud Jensen og Linda Stalheim er også med i komiteen. Foto: Roger Ødegård

FEIRER ETT ÅR: Egil Granerud (t.v.), Anders Gaarder, Jane Brit Løland og Tove Granerud i festkomiteen ber inn til ettårsjubileumsfest i Søndrehallen. Madelen Tuverud Jensen og Linda Stalheim er også med i komiteen. Foto: Roger Ødegård

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

HEMNES: I anledning ettårsmarkeringen for byggingen av Søndrehallen, ber SHIUL inn til ettårsjubileumsfest med variert musikk lørdag 20. august.

DEL

Bli abonnent: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Det er en optimistisk og spent festkomité som møter Indre en fin julidag utenfor SHIULs nye storstue.

– Vi hadde riktignok fest her på åpningsdagen, men ettårsjubileumsfesten blir på mange måter den første hallfesten vår. Det er en test på om folk på Hemnes ønsker et slikt tilbud. Vi håper det er liv laga for det, sier Egil Granerud i SHIULs festkomité.

Han vet hva han snakker om. Granerud var med og arrangere landets første dansegalla med Vikingarna i Trøgstadhallen tilbake i 1988.

Dansemusikk vil det bli nok av i Søndrehallen 20. august, av forskjellig slag. Først går The T-Street Band, med blant andre Glenn Eric Bråthen og Laila Hoffsbakken fra Hemnes, rømsjingen Gjermund Nilsen og Trond Johansen fra Løken i besetningen, på scenen.

Springsteen-hyllest

13-mannsbandet spiller, som navnet antyder, coverlåter av Bruce Springsteen & The E-Street Band., og har rykte på seg for å levere naturtro versjoner av låtene med solid trøkk.

– Det går dessuten fint an å danse til denne musikken også, sier komitémedlem Anders Gaarder.

Etter sjefsbandet kommer dansebandet Trioen, med medlemmer fra Eidskog, Kongsvinger og Nordkisa.

– Vi synes det er viktig at alle aldersgrupper får noe som fenger dem. Begge orkestrene er veldig dyktige, så vi har trua på at det skal gå fint, sier Jane Brit Løland i festkomiteen til Indre Akershus Blad.

Komiteen bedyrer at det slett ikke er noen tilfeldighet at festen er lagt til lørdag 20. august.

– Da er det Søndre-dager og det vil myldre av liv hele helga på området her. Vi håper det vil gi fine synergieffekter og har tro på at vi klarer å fylle hallen med festglade folk. Dersom arrangementet blir en suksess, vil det bli gjentatt, understreker Løland.

Artikkeltags