Tatovørene vier en hel dags arbeid til saken og setter fokus på barn og ungdom med kreft i anledning Barnekreftdagen 15. februar.

I år har over 30 studioer fra ulike kanter av landet meldt seg på etter initiativ fra Kari Kjelskau, eier av tatoveringsstudioet Memento Tattoo i Oslo. På Bjørkelangen stiller Custom Ink opp for å tatovere til en god sak.

Lørdag 16. februar vil det bli mulig for folk og tatovere seg og samtidig støtte en god sak. Hvert studio tatoverer små fastsatte motiv de selv har designet for 500 kroner til inntekt for Barnekreftforeningen. Mange av studioene har vært med i flere år, og i år er det tinye studioer som skal være med.

– Interessen fra kundene er utrolig denne dagen. Det er mange som vil være med å bidra til å støtte Barnekreftforeningen. Noen ganger har interessen vært så stor at alle dessverre ikke har fått tatovering. Studioene som har vært med i flere år syns det er en morsom og givende dag, sier Kjelskau.

Til sammen har studioene bidratt med nesten 3 millioner kroner til Barnekreftforeningen som jobber for å bekjempe barnekreft.