Hadde over 30 tyverier på samvittigheten – nå er han dømt

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Den notoriske tyven hadde forsynt seg både på Romerike og i Oslo.

DEL

Nå er han dømt til to års fengsel etter å ha blitt tiltalt for tyveri og innbrudd, rus, narkotikabesittelse, kjøring uten førerkort og for å ha båret kniv på offentlig sted.

Lovbruddene mannen sto tiltalt for hadde blitt begått over en periode på et knapt år fra februar 2017 til januar i år.

På den lange lista over innbrudd framgår det at mannen blant annet har stjålet eller forsøkt å stjele fra biler, butikker, garasjeanlegg og en skole.

LES OGSÅ: Finalistene er klare: – Hvem fortjener tittelen Sørums rauseste sjef?

Han har også stjålet biler. Det var til sammen godt over 30 tyveri eller tyveriforsøk på Romerike og i Oslo på tiltalelista.

I den ferskes dommen fra Nedre Romerike tingrett framgår det at mannen i 30-årene har tilstått alt han sto tiltalt for. Han har også fått plass på institusjon for å gjennomføre et narkotikaprogram. Ett år og tre måneder av fengselsdommen er derfor utsatt med en prøvetid på fire år.

LES OGSÅ: Nå blir det varmere enn i Roma og Barcelona: – Ingen grunn til å reise sørover

I tillegg til tyveriene er han også dømt for blant annet å ha spyttet og kjeftet på en togkonduktør og for å ha stukket av etter å ha kjørt inn i parkerte biler.

Ved siden av fengselsstraffen er mannen dømt til å betale tre tusen kroner i bot og i underkant av 13.000 i erstatninger.

Artikkeltags