Husker du kinoen i samfunnssalen på Aursmoen? Søndag vises det igjen film der: – Vi håper på stinn brakke

Klare for konsert: Aurskog skolekorps håper på fullt hus under filmkonserten søndag.Foto: Anita Jacobsen

Klare for konsert: Aurskog skolekorps håper på fullt hus under filmkonserten søndag.Foto: Anita Jacobsen

Artikkelen er over 1 år gammel

AURSMOEN: Skolekorpset byr på nostalgisk stemning når samfunnssalen igjen gjøres om til kinolokale.

DEL

Samfunnssalen ved Aursmoen skole er for lokalbefolkningen kanskje mest kjent som lokale for bygdekinoen gjennom mange år.

Den nostalgien ønsker Aurskog skolekorps å gjenskape.

Søndag blir gymsalen igjen omgjort til kinolokale. Det børstes støv av den gamle billett- luka og kiosken åpner igjen dørene. Sjokoladeselgeren, som man i gamle dager var vant til at gikk blant stolradene i salen, vil selvsagt også være på plass.

Det er duket for stor filmkonsert!

– Korpset ønsket å vise seg fram på en annen måte enn å spille marsjer 17. mai. Dette er en fin utfordring for musikantene, sier PR-ansvarlig Line Marie Holtet for skolekorpset til Indre Akershus Blad.

56 barn og unge fra alderen sju til 16 år skal vise sine ferdigheter, ikke bare instrumentalt, men også gjennom skuespill og sang.

– Vi håper på stinn brakke, og håper også andre enn musikantenes familier finner turen verdt. Vi kan love en morsom ettermiddag, sier dirigent Camilla Aasnes Engås.

Show

Korpset har øvd på repertoaret siden i sommer. Her finnes det ikke bare gammel filmmusikk på programmet, men også godbiter for de yngres smak.

– Aurskog skolekorps er ikke et A4-korps, men tar utfordringer av alle slag. Dette blir en annerledes korpskveld, konstaterer dirigenten.

Også musikantene lover en flott forestilling.

– Hvorfor skal folk i Aurskog ta turen hit søndag?

– Vi garanterer at det blir morsomt å høre på. Vi har laget et show folk bør oppleve. Har man ikke noe anna fornuftig å gjøre, er det bare å ta turen, oppfordrer Marie Syvertsen Haugerud og Milla Flateby.

Jenny Askildt Johannesen understreker at musikantene gleder seg til å opptre.

– Det blir moro å glede folk med forestillingen vår. Vi håper på masse publikum, sier hun.

Artikkeltags