Mekling førte ikke fram

BLE IKKE ENIGE: Ordfører Roger Evjen og Fylkesmannen ble ikke enige om innsigelsene rundt Aurskog-Høland kommunes kommuneplan.

BLE IKKE ENIGE: Ordfører Roger Evjen og Fylkesmannen ble ikke enige om innsigelsene rundt Aurskog-Høland kommunes kommuneplan.

Kom ikke til enighet med Fylkesmannen.

DEL

Fredag var Roger Evjen og Rune Jørgensen Aurskog-Høland kommunes representanter under meklingen med Fylkesmannen.

Saken det gjaldt var Fylkesmannens innsigelser på kommuneplanen.

Innsigelsene gjelder utvidelsen av Festingsåsen (Bjørkelangen), Prestegårdsskogen (Aurskog), Harkerudåsen (Finstadbru), Lieråsen (Lierfoss) og Finstadbru – Killingmoåsen (Finstadbru). I tillegg fremmer Fylkesmannen innsigelse mot Lysakerjordet (Aursmoen), Blakstad (Setskog), Butjernkollen (Setskog), Vestrengåsen (Løken) samt parkeringsbestemmelsene i Aurskog-Høland kommune.

- Jeg kan bekrefte at vi var i møter med Fylkesmannen i Akershus, fylkets landbruks- miljøavdeling, Statens vegvesen og NVE fredag. Alt jeg kan si på nåværende tidspunkt er at vi ikke ble enige. Saken blir dermed sendt videre til departementet for videre behandling. Utover dette vil jeg ikke kommentere innholdet før jeg har informert resten av politikerne i kommunestyret mandag, sier ordfører Roger Evjen.


Artikkeltags