Det er observert badegjester som kommer fra ulike steder i Oslo, fra langt sør i Østfold og fra helt nord i Hedmark. Det skriver Aurskog-Høland kommune på sin hjemmeside. De skriver videre at «mange besøkende forteller at de setter pris på å komme til en svømmehall med roligere atmosfære, hvor det ikke er masse støy fra stup og sklie, men god akustikk og pent treverk i bassengområdet. De verdsetter også at det er nok plass til å svømme og at svømmehallen er skikkelig ren og pen, samtidig som betjeningen er tilstedeværende og «ser» badegjestene».

På hjemmesiden er Tove Jacobsen og Isak Sopi fra Romsås intervjuet. De forteller at de har vært faste brukere av Romsåsbadet, som for tiden er stengt på grunn av rehabilitering.

Tove uttaler på hjemmesiden at hun tilfeldigvis så at en venninne hadde «likt» noe som het Bjørkebadet på Facebook, og så ble hun nysgjerrig, klikket seg inn på siden og reiste til Bjørkebadet med Isak for noen uker siden.

Badeanlegget på Bjørkelangen er i en prosess hvor de skal ansette flere. Svømmegruppa i BSF er også i full gang med ulike kurs i bassenget.

Til sommeren planlegges omfattende rehabilitering av Bjørkebadet, etter at det er avdekket feil på konstruksjonen.