Lørdag skal klubbhuset på Setskog åpnes med brask og bram

Artikkelen er over 2 år gammel

SETSKOG: Setskog IF inviterer til klubbhusåpning og fest på lørdag.

DEL

Dessverre er ikke klubbhuset helt ferdig til bruk.

Leder i Setskog IF, Ole Petter Bernhus, bekrefter dette.

– Vi får ikke benyttet klubbhuset denne dagen. Dessverre er ikke alt klart. Festen har hele tiden vært planlagt i samfunnshuset, sier han til Indre Akershus Blad.

– Hva gjenstår av arbeid?

– Veldig lite. Det er noen trapper og en port. I tillegg må vi koble til vannforsyningen, som skal krysse en kommunal vei, sier lagets leder.

LES OGSÅ: Her så broren spor etter sju ulver. Derfor får Mia (9) fri skoleskyss hele skoleåret

Tusenvis av dugnadstimer er lagt ned for å bygge Setskog IFs nye storstue. 1. september er det altså åpning, selv om bygget ikke er ferdig til annet enn en omvisning.

– Dagen fylles med masse aktiviteter for alle aldersklasser på Setskog stadion, gratis servering og ikke minst en showkamp mellom det gamle og nye seniorlaget for damer, kan Bernhus fortelle.

Dommer blir Arvid Lillebekk, som frykter en tøff batalje, og vil legge seg på en streng linje. Både røde og gule kort vil sitte løst, sier han med glimt i øyet.

Om kvelden vil det være fest for medlemmer, frivillige og samarbeidspartnere i samfunnshuset.

– Her vil frivilligheten stå i fokus. Uten den hadde det ikke blitt noe klubbhus. Den innsatsen vi har sett her gjennom snart to år, står det virkelig respekt av, og som leder i idrettslaget håper jeg programmet og festen vi har satt sammen på lørdag viser hvor takknemlige idrettslaget er for alle de timer som er lagt ned til fellesskapets beste.

LES OGSÅ: – Skal kjempe med alle midler for å beholde lensmannskontoret

En komite ble satt ned i 2015 for å realisere et lenge etterlengtet klubbhus, noe som ble vedtatt under ekstra ordinært årsmøte 22. september 2016. Byggingen startet våren 2017.

– Nå, etter tusenvis av arbeidstimer, velvillige samarbeidspartnere og sponsorer, står altså klubbhuset her. Her vil vi ha et topp moderne trimrom, cafe og selskapslokale, garderober og boder. På lørdag blir det mulig å ta alt sammen i nærmere øyesyn. Samtidig vil Setskog IF feire og gjøre stas på de frivillige som har nedlagt en enorm dugnadsinnsats for å realisere klubbhuset, sier leder av Setskog IF, Ole Petter Bernhus.

Han regner med at alt arbeid er ferdig i midten av måneden.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken