– Glem moderne dill-dall, opplev gammeldags jul hos oss!

GAMMELDAGS JULESTEMNING: Kari-Anne Ellingsen og ektemannen Geir inviterer til gammeldags julemarked på Killingmo gård til helga.

GAMMELDAGS JULESTEMNING: Kari-Anne Ellingsen og ektemannen Geir inviterer til gammeldags julemarked på Killingmo gård til helga. Foto:

Til helga er det duket for et av kommunens mest populære julemarkeder – med gammeldags vri.

DEL

– Joda, vi pleier tradisjonelt å ha hundrevis av besøkende. Vår suksessformel er at vi tilbyr gammeldags julestemning, med esler, alpakkaer og en rekke utstillere med hjemmelagede produkter. Her kan du senke pulsen og finne ro. Her finner du ikke noe moderne dill-dall, sier Kari-Anne Ellingsen ved Killingmo gård.

Jul på Killingmo gård arrangeres lørdag og søndag.

Det tilbys blant annet juleverksted for barna, ponniridning, nisseluekonkurranse, nissefjesmaling, hopp i høyet, tegnekonkurranse, gråtass og dresin på tunet, hjemmelaget gløgg og åpen alpakkabutikk på stabburet.

– Ikke kapasitet til å holde åpent hver helg

– Mange har forespurt oss i lang tid: «Når blir det julemarked i år, og de kommer gjerne utenbygds fra. Med den etterspørselen vi har året rundt, kunne vi behøvd å ha åpnet gården hver eneste helg, men det har vi ikke kapasitet til foreløpig, forteller Ellingsen.

Som vanlig har ekteparet Geir og Kari-Anne Ellingsen ved Killingmo gård med seg russ, som jobber dugnad, for å få arrangementet i havn.

– Ungdommene er kjempeflinke og gjør en kjempejobb for oss, avslutter Ellingsen.

Artikkeltags