Topptrener ny sjef i Killingmo & Tønsberg

Ny sjef: Kenneth Gabrielsen er ny daglig leder ved Killingmo & Tønsberg AS.

Ny sjef: Kenneth Gabrielsen er ny daglig leder ved Killingmo & Tønsberg AS. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

FINSTADBRU: Treneren til håndballaget Våg Vipers i eliteserien er ansatt som ny daglig leder i selskapene Killingmo & Tønsberg AS og Titansport AS.

DEL

Suksesstreneren Kenneth Gabrielsen skifter beite. Når håndballsesongen er over, forlater han eliteserielaget Våg Vipers og gyver løs på jobben som daglig leder for selskapene Killingmo & Tønsberg AS på Finstadbru og Titansport AS.

I en pressemelding fra Titansport beskrives Gabrielsen som en samlende leder som viser vei ved å være analytisk, strategisk og ikke minst gi mye av seg selv.

LES OGSÅ: Kjell (74) har dømt 2.400 fotballkamper: – Jeg var så gæær’n på mange dommere at jeg bestemte meg for å begynne å dømme sjøl

– Vi er stolte og glade over at Kenneth ønsker å bli en del av vårt team i Killingmo & Tønsberg og Titansport. Jeg har kjent Kenneth Gabrielsen siden vi var 14-15 år gamle, og jobbet med ham i i 15 år i MøllerUndall. Når vi nå går i gang med å bygge opp to selskaper med lang fartstid innen produksjon av idrettsutstyr, vil Kenneth tilføre oss mye med sitt vesen og kunnskap. Personlig gleder jeg meg veldig til å jobbe tett sammen med ham igjen, sier daglig leder Stian Møller i Titansport AS.

I begynnelsen av mars ble det kjent av Møller Invest AS i Drammen hadde kjøpt alle aksjene i Killingmo & Tønsberg AS.

Den nye eieren har ambisjoner om å investere i kompetanse og maskinpark for å skape vekst og lønnsomhet i Aurskog-bedriften som har produsert idrettsutstyr siden 1958.

LES OGSÅ: E6: Jan Ivar fikk bot for å ha kjørt forbi politibil på høyre side: – Det blir ikke aktuelt å betale!

Artikkeltags