Det er plottet som skal rulles opp i åtte episoder, som du kan se på indre.no fra og med 1. desember.

Amedia publiserer serien på alle sine nettaviser med abonnement, og alle episodene slippes samtidig. Den første er åpen for alle, de resterende må du være abonnent for å se. Det betyr at leserne av over 80 lokalaviser over hele landet og Nettavisen får se den.

(saken fortsetter under bildet)

Første episode starter med at tenåringen Elle Jannok finner en mobiltelefon som ligger i veikanten og ringer. En stemme spør etter Sofie - så brytes forbindelsen. Noen dager senere, i en bygd noen timer unna, finner politiet det avkledte liket av nitten år gamle Sofie på en campingplass. Hun er bortført fra Kautokeino.

Maja Angell skriver doktorgradsavhandling i London om kriminalpsykologi. Da hun hører om drapet i hjemtraktene skjønner hun med én gang at politiet har tatt feil mann.

Etter som krimhistorien bygger seg opp, blir Maja del av politiets etterforskning, og begynner å grave i gamle saker. Kan det være en seriemorder på ferde i nord i flere tiår - med forbindelser til uoppklarte drapssaker?

Innspillingen er lagt til Troms og Finnmark, men historien bør fenge uavhengig av sted:

– Med en økt digitalisering glir de ulike mediekanalene over i hverandre. Det åpner nye muligheter. Vi ønsket å se i hvilken grad vi, gjennom våre avisers store digitale nedslagsfelt, er i stand til å distribuere en krimserie, sier konserndirektør Pål Nedregotten.

– For oss blir det spennende å se hvor godt vi er i stand til å distribuere drama og lengre TV-produksjoner, sier han.