Duket for julemarked – som vokser år for år

Under fjorårets julemarked var det god stemning hos Kirsten Holtet (t.v.), Wenche Aamodt og Inger Sætermoen på Sanitetsforeningens stand.

Under fjorårets julemarked var det god stemning hos Kirsten Holtet (t.v.), Wenche Aamodt og Inger Sætermoen på Sanitetsforeningens stand. Foto:

Til helgen er det klart for den tredje utgaven av julemarkedet ved Løken Senter.

DEL

Julemarkedet på Løken ser ut til å ha kommet for å bli.

– Julemarkedet har vært en veldig suksess. Det pleier å være masse folk, og veldig hyggelig. Det øker år for år, og dette er blitt en merkevare for Løken, mener Kristin Nordby.

Hun jobber til daglig i Høland og Setskog Sparebank, og er styremedlem i Løken og omegn næringsforening, som arrangerer julemarkedet i samarbeid med Løken og omegn vel og Høland idretts- og ungdomslag.

– Idrettslaget er veldig dugnadsflinke, og står også for nissemarsjen med grøt til barna, som er en del av arrangementet.

På julemarkedet er det ulike salgsboder og aktiviteter. I år er det større oppslutning enn noen gang.

– I år har vi 35 utstillere! Det er over all forventning, og helt fantastisk. Det er mange lokale aktører som møter opp, både store og små, og noen utenforstående, sier Kristin Nordby.

I tillegg til julemarked og nissemarsj, er det tradisjonen tro julegrantenning med gang rundt juletreet, sang av Inspirato og nissebesøk.

Stemningen har ifølge Nordby pleid å være svært god på julemarkedet.

– Det er bålpanner, Løken menighet har pleid å grille pinnebrød, sanitetsforeningen har solgt vafler og man får kjøpt annet smått og stort. Vi satser på like god stemning i år, sier Nordby.

Artikkeltags