Gjentar hjertevarm tradisjon

FEIRER JULAFTEN: Ragnar Heide (t.v.), Bjørn Moseby og Inger Heggen Olsen i Aurskog-Høland frivilligsentral ønsker igjen velkommen til julaftensfeiring i LHLs lokaler på Bjørkelangen.

FEIRER JULAFTEN: Ragnar Heide (t.v.), Bjørn Moseby og Inger Heggen Olsen i Aurskog-Høland frivilligsentral ønsker igjen velkommen til julaftensfeiring i LHLs lokaler på Bjørkelangen. Foto:

Jula nærmer seg med raske skritt, og for niende gang inviterer Aurskog-Høland frivilligsentral til julaftenfeiring på Bjørkelangen. 

DEL

– Dette har blitt en kjempehyggelig tradisjon, og mange gleder seg til denne kvelden, både gjester og frivillige. Mange av gjestene kommer igjen år etter år, noen faller fra og noen nye kommer til. Men vi har en fantastisk gjeng med frivillige som stiller opp, og mange har vært med i flere år, så samarbeidet og fordeling av arbeidsoppgaver går som smurt. Alle gjør sitt til at gjestene føler seg velkomne og inkludert, og tilbakemeldingene fra før sier oss at dette klarer vi bra, sier initiativtaker Inger Heggen Olsen i Aurskog-Høland frivilligsentral.

I år er julaftensfeiringen igjen tilbake i lokalene til LHL, i Bjørkeveien 7.

Vi er takknemlige for å få bruke lokalet gratis, og der skal vi skape en riktig julestemning med tradisjonell julemiddag med ribbe og det som hører til, og selvfølgelig riskrem til dessert. Maten kommer fra Aur Gjestegård, og den håper vi er like god som den vi har fått før. Er det noen som ikke spiser svin, sørger vi for å ha noe annet på lur, forsikrer Olsen.

Til kaffen får gjestene hjembakte småkaker som elever fra Bjørkelangen videregående skole har bakt i kveldens anledning.

Kaker fra BVS

– Det er tredje året de gjør dette, og vi er kjempeglade for det, og alle får en boks med småkaker med seg hjem, noe som er veldig populært. Vi får også inn en del gaver til frivilligsentralen fra innbyggere, og det er veldig koselig. Og det er fint om pakkene er merket om det er til mann eller dame, eller nøytral, for da slipper vi å pakke opp for å se hva det er. Og kommer det noen med barn, så har vi også noen som vil sørge for barnepakker, understreker Inger Heggen Olsen.

Mat og drikke dekkes i sin helhet fra Aurskog sparebank og Høland og Setskog sparebank, noe arrangørene setter stor pris på.

Kvelden er alkoholfri, og åpen for alle uansett livssyn.

Kvelden starter med besøk fra ordfører og varaordfører, og frivilligsentralens leder.

– Det er alltid hyggelig at de kommer innom og ønsker oss god jul. Det er fortsatt mulig å melde seg på, så bare ta kontakt. Vi henter og bringer de som trenger skyss, avslutter Inger Heggen Olsen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken