Restauranten åpner dørene på julaften

INVITERER: Inger Heggen Olsen og Axel Børsheim er henrykte over å kunne be inn til julaftensfeiring i Restaurant 4YOUs lokaler i Amfi Bjørkelangen Torg. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

INVITERER: Inger Heggen Olsen og Axel Børsheim er henrykte over å kunne be inn til julaftensfeiring i Restaurant 4YOUs lokaler i Amfi Bjørkelangen Torg. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

Artikkelen er over 1 år gammel

Årets julaftensfeiring i regi av Aurskog-Høland frivilligsentral vil finne sted i Restaurant 4YOUs lokaler i Amfi Bjørkelangen Torg.

DEL

24. desember er det igjen duket for Aurskog-Høland frivilligsentrals julaftensfeiring – et hjertegodt tiltak som virker.

– Vi kan trygt si at dette har blitt en tradisjon, og at vi som arrangerer gleder oss like mye som gjestene som kommer. Siden første gangen vi arrangerte kvelden, i 2011, har vi hatt en fantastisk hyggelig kveld, og praten har gått utrolig bra rundt bordet. Alle blir veldig fort kjent med hverandre, og ingen føler seg utenfor, forteller initiativtaker Inger Heggen Olsen i frivilligsentralen.

Nytt av året er at Axel Børsheim og Ann Kristin Holtet åpner dørene i Restaurant 4YOU på julaften.

LES OGSÅ: I fjor var det ribbekø helt til stasjonen: – Vi bruker kvinnelist til å skaffe mer hvis vi går tomme

– Jeg ble klar over dette fantastiske tilbudet i fjor. I år tenkte jeg at det er litt teit at de ikke kan få bruke lokalet vårt når vi likevel har stengt på julaften. Det er en stor glede å kunne være med og bidra på dette varme arrangementet, mener Børsheim.

Restaurant 4YOUs ansatte vil forberede en julebuffét, mens de frivillige vil gjøre jobben med opprydding og oppvask, akkurat som da arrangementet var lokalisert i rådhuskantina og i LHLs forsamlingslokale.

Alle i Aurskog-Høland er velkomne, uansett livssyn eller alde, dessuten blir det sanger og julegaver til alle.

Det er Aurskog Sparebank og Høland og Setskog Sparebank som sponser arrangementet.

Både frivillige hjelpere og gjester kan melde seg på arrangementet.

LES OGSÅ: Fortsetter bookingen av kjente artister: – Vi lover fest og show!

– Kvelden er alkoholfri, og åpen for alle innbyggere i Aurskog-Høland og Rømskog. Påmeldingsfristen er 18. desember, men er det ikke fullt, så tar vi også imot påmeldinger etter denne datoen, sier Inger Heggen Olsen.

Arrangørene henter og bringer de som trenger skyss.

Artikkeltags