Yes! Yes! Yes! jublet aurskogingen da han foran 70.000 tilskuere dundret inn til rundetiden 1.24.580 helt mot slutten av kvalifiseringen fredag ettermiddag. Den holdt til seier 175/1000-sekund foran tyske Daavid Schumacher, mens australieren Jack Doohan, som jager nærmest i poengsammendraget, kjørte inn til fjerde beste tid.

Vinnerrunden innebar en gjennomsnittsfart på 181,3 kilometer i timen på den 4.259 kilometer lange banen.

– Jeg hadde en god følelse og fikk en god start på denne weekenden. Det var å komme tilbake etter det som skjedde på Spa (løpet i Belgia forrige helg), der vi hadde det vanskelig som lag, sier Dennis i et intervju på Formel3 sin hjemmeside.

Som kjent bommet Prema-teamet i forberedelsene til kvalifiseringen denne runden, noe som gjorde at aurskogingens sammenlagtledelse krympet fra 62 til 25 poeng. Fredagens seier i kvalifiseringen ga han fire nye verdifulle poeng å putte i banken.

Banen han forhåpentligvis kan ta et nytt steg mot sammenlagtseieren på denne helgen, er spektakulær og krevende, noe det lokale håp er helt enig i.

– Den er som en berg- og dalbane med både teknisk krevende og raske partier. Du må virkelig fokusere hele veien for å sette alt sammen. Det var det vi klarte å gjøre i dagens kvalifisering. Det er jeg veldig fornøyd med, sier Dennis videre til Fomula3.com, og føyer til;

– Det var hyggelig å komme tilbake å vise at både tempo og selvtillit, men vi må fortsette å jobbe og gi alt. Det er fortsatt noen løp igjen.

Lørdag kjøres to løp. I det første snus resultatlista fra dagens kvalifisering. Det innebærer at Dennis da startspor 12. Resultatlista fra dette løpet avgjør startposisjonene i dagens andre løp, mens han har Poole position søndag. Dette løpet gir også flest poeng.