Rømsjingen, som er bosatt i Blaker, har tidligere vært trener for AFSK sitt juniorlag i tre-fire år.

Han var også svært delaktig i trenerapparatet til Rømskog/Setskog sitt a-lag for en tid tilbake.

Nå går 48-åringen løs på oppgaven som a-lagstrener i klubben han selv har hundrevis av a-kamper for.

Den nye hovedtreneren får med seg årets spillende trener Robert Krolikowski samt AFSK-veteranene Petter Lier, Rune Hoftvedt og Ronny Michelsen i trenerteamet.

– Vi er en gjeng rundt laget som er veldig interessert i å snu stemningen og at det igjen skal snakkes positivt rundt a-laget til Aurskog/Finstadbru, sier Jørgen Johannessen Kind.

– Noe av motivasjonen min, er at jeg ser det er noe å bygge på. Jeg ser at det er muligheter og at situasjonen er bedre enn det man kan få inntrykk av gjennom det man leser i lokalavisa og på blogger. En mulighet er å legge meg ned på sofaen og klage over hvor dårlig det har blitt. I stedet ønsker jeg å gjøre noe med det, sier den nye treneren som vil gjenreise AFSK.

LES OGSÅ: Fortsetter som trenere: – Vi gleder oss til å jobbe videre med denne spillergruppa

A-laget måtte tåle nedrykk til 6. divisjon etter årets sesong etter å ha endt sist i 5. divisjon. Jørgen Johannessen Kind var selv på årets siste kamp, som endte med tap 2-12 borte mot Gjelleråsen 2.

– Det er ingen tvil om at a-laget er på et lavmål, men det ønsker vi å gjøre noe med. Vi ønsker å bygge opp et godt miljø og en god treningskultur, slik jeg selv kjenner det fra mange år tilbake. Vi skal pushe hverandre på trening, samtidig som vi har det gøy. Så om noen år kan vi se tilbake på det som var vårt laveste punkt, sier han.

LES OGSÅ: Per Einar (53) har fått ny jobb: – Jeg har en snill kone som støtter meg

Med trenerteamet på plass, starter arbeidet med å få på plass en spillerstall. Brødrene Robert og Szymon Krolikowski har sagt at de fortsatt vil spille i grønn drakt og vil naturligvis bli viktige brikker. Torsdag kveld ble det holdt spillermøte, hvor trenerteamet ble presentert.

– Det er mange som har sagt ja allerede, samtidig er det mange som er i den berømte tenkeboksen. Vi ønsker å ha med alle som har vært med i år, og dessuten få tilbake spillere som tidligere har vært i AFSK, sier han.

– Du har vært i aksjon på banen i år, vil vi se deg i aksjon som spiller også neste sesong?

– Det kan jeg love at ikke vil skje. Dersom jeg blir nødt til å spille, vil det bety at vi ikke har nok spillere og da har jeg gitt meg som trener, sier AFSKs nye hovedtrener.

LES OGSÅ: Gjelsvik gir seg – se hvem som overtar