Tilbake til fortida

KLARE: Inspirato er klare for konsert på Momoen lørdag. FOTO: PRIVAT

KLARE: Inspirato er klare for konsert på Momoen lørdag. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 2 år gammel

MOMOEN: Lørdag er det klart for Inspiratos tradisjonelle vårkonsert. Temaet er 80- og 90-tallslåter og koret har også med seg danserne Edvard og Stine denne gangen.

DEL

Edvard Braathen Nes fra Bjørkelangen og dansepartner Stine Finholth har tatt TV-Norge med storm, etter at paret danset seg helt til semifinalen i Norske talenter på TV2.

Edvard og Stine danser

– Vi er så heldige å få besøk av de populære danserne Edvard og Stine. Det gleder oss stort at de ville delta med en oppvisning på dagkonserten siden temaet er 80– og 90-tallslåter. De tohadde jo en fantastisk opptreden med Michael Jackson på sin audition, forteller Wenche Westreng i Inspriato.

LES OGSÅ: Se hvem som var der da A Cantus og Martin Halla fylte kultursalen

Repertoaret vil spenne fra 80-tallsklassikere som Kenny Loggins' Footloose til Britney Spears Hit me, Baby, One More Time og det blir såvel pastellfarger som kreppa hår i forsamlingslokalet på Momoen denne gangen.

– Det er vel ingen tiår som har hatt bedre og mer populær musikk enn på 80- og 90-tallet? Vi har satt sammen en vakker bukett med sanger som virkelig er vært å komme og høre på, mener Westreng.

Spiller til dans

I år, som i fjor, er det Borderland som backer koret. Etter kveldskonserten spiller orkesteret til dans på lokalet.

– Vi i Inspirato ønsker også i år at lokalet på Momoen fyller seg opp. Du er hjertelig velkommen, avslutter Wenche Westreng.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken