Stjal verktøy fra skoleelever som bygger klubbhus: – Nå monteres det kameraer

Innbrudd: I løpet av helgen var innbruddstyver på ferde i BSFs nye klubbhus, som bygges i disse dager. Foto: Anita Jacobsen

Innbrudd: I løpet av helgen var innbruddstyver på ferde i BSFs nye klubbhus, som bygges i disse dager. Foto: Anita Jacobsen

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: I løpet av helgen har det vært to innbrudd på Bjørkelangen. Blant annet ble det stjålet verktør fra skoleelever som bygger klubbhus for BSF.

DEL

Både fra Bjørkelangen videregående skole og byggeplassen som skal bli Bjørkelangen Sportsforenings nye klubbhus har det blitt sjålet verdier fra i løpet av helgen.

Det første forholdet, innbruddet i verkstedet på BVS, ble meldt inn av Aur-vakta klokken 01.30 natt til mandag.

– Det er knust en rute på stedet og vi har sikret spor. Et mindre kontantbeløp er stjålet, opplyser operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til Indre Akershus Blad.

Ved 11.30-tiden mandag ble innbrudd nummer to oppdaget, et par hundre meter unna.

– Det stemmer at det har vært innbrudd på byggeplassen. En dør er brutt opp og det er stjålet verktøy tilhørende elevene ved Kjelle videregående skole som bygger klubbhus for oss, sier daglig leder Kjell Roar Nygård i Bjørkelangen Sportsforening til Indre Akershus Blad.

Han misliker sterkt det som har skjedd.

– Nå monteres det kameraer på byggeplassen. Forholdet er anmeldt, sier Nygård.

Artikkeltags