Eirik Haugen og Mathias Hoftvedt fortsetter som trenere for Aurskog-Høland Fotballklubbs fjerdedivisjonsherrer også i 2023.

Duoen debuterte som seniortrenere denne sesongen.

Laget kom på 10. plass i årets 4. divisjon.

– Jeg behøvde ikke å tenke lenge over beslutningen da jeg ble forelagt ny kontrakt. Vi har hatt tett dialog med klubben hele veien. Vi ville bare klarere med spillergruppa rundt neste sesong før vi tok en beslutning. Det er noen som teller på knappene, men vi jobber med forsterkninger, som forhåpentligvis er på plass denne uka, påpeker Eirik Haugen, som også neste år skal spille i tillegg til å trene de hvite.

Mathias Hoftvedt mener laget hadde en fin progresjon i løpet av sesongen og at det kun var to-tre lag i avdelingen som var bedre enn AHFK på høsten.

– Reiste kjerringa på høsten

– Vi var kun ett poeng og noen mål unna en sjetteplass, noe som hadde gitt oss NM-kvalik neste år. Etter en tøff start, reiste vi kjerringa skikkelig på høsten og var skikkelig i siget idet sesongen var over. Jeg skulle ønske sesongen hadde vart to måneder ekstra, sier Mathias Hoftvedt, med glimtet i øyet.

Han måtte ta en runde på hjemmebane for å få grønt lys foran neste sesong.

– Det fikk jeg. Spillergruppa var også positive. Ingen sa nei og de fleste sa ja til å fortsette, da var det lett å takke ja til en ny sesong, mener Hoftvedt.

Karene er forsiktig med å uttale seg rundt ambisjonene foran 2023-sesongen, men er enige om hva som bør ligge i bånn:

– Vi skal høyere på tabellen enn tidendeplass. Vi har en fin blanding av rutinerte og unge spillere i stallen og et godt juniorlag. Vi tar en prat med spillergruppa når stallen er klar. Da legger vi en mer detaljert plan, avslutter Eirik Haugen.