I sommer kommer Indre Akershus Blads papirutgave ut to ganger i uken – onsdag og fredag. Abonnentene får minst like mye innhold, men fra 4. juli til 15. august blir nyheter, reportasjer og annonser presentert i to aviser med høyere sidetall enn det som har vært vanlig.

Redusert sommerfrekvens er i ferd med å bli regelen mer enn unntaket i avis-Norge. For Indres del er det ingen grunn til å legge skjul på at redaksjonen er mer sårbar når det skal avvikles ferie. Likevel er det et mål å holde nyhetstrøkket oppe på nettsiden indre.no gjennom hele sommeren.

Med sju færre papirutgaver frigjøres tid og kraft til å lage saker som engasjerer leserne i dekningsområdet.

De siste årene har flere og flere av Indres lesere tatt steget inn i lokalavisens digitale verden, også mange godt voksne lesere.

I skrivende stund er 44,3 prosent av Indres abonnenter heldigitale. Tallet øker jevnt og trutt, men godt over halvparten av abonnentene holder fortsatt fast på papiravisen.

I praksis gir vi deg som abonnent to valg: Du kan lese de lokale nyhetene som publiseres fortløpende gjennom nyhetsdøgnet, eller du kan vente til nyhetene kommer i redigert form i papiravisen. Fordelen med å ha digital tilgang er at du kan lese papiravisen (e-avis) og nyhetene på indre.no når du vil, hvor du vil.

Med digital tilgang kan du også lese papiravisen allerede klokka 21.00 dagen før papirutgivelsen. Den muligheten er det mange abonnenter som benytter seg av i inn- og utland – det være seg i forbindelse med jobb eller ferie.

God lesning – og fortsatt god sommer!