For tredje året på rad inviteres lokale lag og foreninger til å søke om støtte til aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge. Søknadsfristen er 1. mars.

Indre Akershus Blad deler i år ut 250.000 kroner til foreninger og organisasjoner i avisens område. Tildelingene skjer i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB.

– Som lokalavis ønsker vi å være med på å skape gode lokalsamfunn. Vi jobber for å speile og utvikle lokal kultur og identitet i tillegg til å være en positiv kraft i utviklingen i vårt område, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad.

Du kan sende inn din søknad her.

Han understreker at det ikke gis støtte til offentlige kjerneoppgaver, privatpersoner, næringsvirksomhet eller rene religiøse eller politiske tiltak.

– Blant dem som fikk midler i fjor var Bjørkelangen Sportsforening, Sørumsand Idrettsforening, OK Øst og Bygdetruppen, forteller Vestreng.

Håper på mange søknader

Han håper det kommer mange søknader den siste uken før fristen går ut.

– Journalistikken og samfunnsoppdraget er vår forretningsidé. Stadig flere oppdager verdien av journalistikken. Gjennom å tegne seg som abonnenter er de med på å bygge våre aviser sterkere og gjøre vår evne til å utføre samfunnsoppdraget vårt enda bedre. Det er vi takknemlige for, sier Indre-redaktøren.

En lokal jury, bestående av personer fra Indre Akershus Blad og én ekstern, skal bestemme hvilke tiltak som skal tildeles midler. Dette er medlemmene i juryen: Ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng, nyhetsleder Anita Jacobsen, journalist Trym Helbostad og Ragnar Heide som til daglig er leder Kulturarena og Fritid i Aurskog-Høland kommune.

Tildelingen offentliggjøres 15. mai.