aID, Indre+, «For abonnenter».

Er du en av de som ikke helt har fått tak i disse begrepene og hva de betyr for deg som leser/abonnent på Indre Akershus Blad? Heng med videre i saken, så får du svar.

For å få tilgang til alt stoff i papiravisa, på indre.no og e-avisa må du registrere deg som en digital bruker – en såkalt aID-konto.

I tillegg til alle Indres produkter, får du også tilgang til Amedia-avisa Rix.

Hva er aID?

aID kan sammenlignes med et vanlig ID-kort.

Din ID forteller Indre Akershus Blad hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold du har betalt for – for eksempel artikler som er forbeholdt avisabonnenter – eller innhold som bare gleder deg.

Hvor finner jeg innlogging til aID?

Innloggingen til aID finner du under menyen øverst til høyre på www.indre.no eller på www.indre.no/merinnhold

Koster det noe å opprette en aID-bruker?

Nei. Å opprette en aID-bruker koster ingenting.

Men ønsker du tilgang til e-avisen eller digitalt innhold merket «For abonnenter», visualisert med et plusstegn på artikkelen, må du enten ha et abonnement fra før, tegne et abonnement eller kjøpe tilgang for en kort periode.

Hvordan ser jeg om en sak er for abonnenter eller åpen for alle?

På saker som er kun for abonnenter, vil du se at disse er merket med +.

Som betalende abonnent med en aID-konto, kan du dele ditt digitale abonnement med hele fire familiemedlemmer – helt gratis! Disse får tilgang på saker på www.indre.no og på Indre Akershus Blads e-avis, ikke papiravisa.

– Vi har i disse dager passert 5.400 aID-brukere og ønsker oss enda flere. De som registrerer seg som aID-brukere før 1. august er med i trekningen av en splitter ny sykkel til en verdi av 8.000 kroner, forteller daglig leder og ansvarlig redaktør Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad.

Dersom du trenger hjelp til å lage din aID-profil, er det bare å ta med seg mobiltelefonen til Indre-redaksjonen på Bjørkelangen, så hjelper vi deg!