Indre øker opplaget igjen: – Det gleder vi oss over

Fornøyd: Ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad er fornøyd etter nok et år med opplagsvekst.

Fornøyd: Ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad er fornøyd etter nok et år med opplagsvekst. Foto:

For andre år på rad øker Indre Akershus Blad opplaget.

DEL

I mange år var Indre Akershus Blad en opplagsvinner. Selv da andre aviser opplevde nedgang i opplaget, økte lokalavisa for Aurskog-Høland, Rømskog, Sørum og Fet sitt opplag. Men så kom en nedtur som varte i et par år, hvor Indre mistet abonnenter.

Nå er trenden snudd. I 2017 økte opplaget med 66 abonnenter og de ferske tallene for 2018 viser en opplagsøkning på 21 abonnenter.

– Vi har vekst. Det gleder vi oss over. Lokalavisa holder stand, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng til egen avis.

– Vi må kjøre to løp

Samlet opplag for 2018 ble 7.364 for Indre Akershus Blad. Selv om andelen heldigitale lesere øker, er det fortsatt 5.000 abonnenter som setter pris på å lese lokale nyheter på papir tre dager i uka.

– Vi må kjøre to løp. På den ene siden må vi levere et godt papirprodukt. På den andre siden stilles det stadig høyere krav til løpende nyhetsdekning på indre.no, sier Vestreng.

Han ser lyst på framtida.

– Det er vekstpotensial i Indres nedslagsfelt, men det kreves hardt arbeid av oss hver eneste dag for å vokse mer, sier redaktøren.

Artikkeltags