Se hvem som kommer til idrettsrådets årsmøte

TIL HØLANDSHALLEN: Sigbjørn Johnsen skal tale under idrettslagsårsmøtet i Hølandshallen onsdag. Foto: Erik Haugen, Fylkesmannen i Hedmark

TIL HØLANDSHALLEN: Sigbjørn Johnsen skal tale under idrettslagsårsmøtet i Hølandshallen onsdag. Foto: Erik Haugen, Fylkesmannen i Hedmark

Artikkelen er over 3 år gammel

LØKEN: – Dette blir et verdifullt foredrag, mener idrettsrådsleder Gro Anita Kversøy.

DEL

Ordene er myntet på Sigbjørn Johnsen, som kommer til idrettsrådets årsmøte i Hølandshallen onsdag.

Johnsen, som i dag er leder i Brumunddal Fotball, styrerepresentant i Norges idrettsforbund, samt fylkesmann i Hedmark, skal snakke om idrettens verdier og frivillighet under årsmøtet.

– Johnsen er en meget god taler og vel verdt å få med seg. Han prater et folkelig språk og når veldig godt fram til alle, noe jeg selv har erfart. Årsmøtet er åpent for alle og har gratis inngang, opplyser Gro Anita Kversøy.

Valg og andre ordinære årsmøtesaker blir det også. Nytt av året er at to ungdomsrepresentanter skal velges inn i rådet.

– Valgkomiteen har til og med hatt intervjurunder. Ungdommen står i kø. Det er helt suverent, sier en entusiastisk Kversøy.

Lederen bebuder at rådet skal bruke mye penger det neste året. Stikkord er kompetanseheving.

– Skal bruke penger

– Utover de 200.000 kronene vi får i budsjettet, har vi en del på bok, og det er overhodet ikke nødvendig. Midlene skal brukes. Kvalitetsheving på arrangementer og på treninger skal prioriteres, slår hun fast.

Samarbeid og interaksjonen mellom idrettsrådet, kommunen og næringslivet er også noe Kversøy og hennes kumpaner har søkelyset på.

– Det handler om å gjøre hverandre gode. En kommer langt med samarbeid og takhøyde, mener idrettsrådslederen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken