Gå til sidens hovedinnhold

I dag blir det avgjort om Rema-kjøpmannen skal spandere boller og is

Artikkelen er over 2 år gammel

– Miraklenes tid er ennå ikke forbi!

I vinter lovte Rema 1000 Bjørkelangens innehaver Kai-Petter Ulbo kundene gratis boller og is dersom hans elskede Liverpool vinner den engelske ligaen.

Foran siste serierunde søndag, leder Manchester City med ett poeng på de røde.

Dersom Liverpool slår Wolverhampton Wanderers hjemme på Anfield og Manchester City samtidig avgir poeng borte mot Brighton & Hove Albion, går drømmen hans i oppfyllelse.

Da blir det gratis boller og brus til alle som handler hos Rema 1000 Bjørkelangen mandag.

Etter å ha overvært Liverpools fantastiske opphenting av 0-3 til 4-3 i Champions League-semifinalen på Anfield tirsdag denne uka, har Ulbo fortsatt trua på seriegull.

– Jeg håper at miraklenes tid ennå ikke er forbi! Jeg stopå Anfield tirsdag og måtte kjenne etter flere ganger om det som skjedde virkelig skjedde. Nå håper jeg å bruke mandagsmorgenen på å gjøre klart til isog boller. En vanlig mandag har vi rundt 1.000 og 1.200 kunder på vei innom. Alle som vil skal få boller og brus dersom vi vinner. Det vil koste meg dyrt, men det er verdt det, og ja, jeg har trua til søndag, bedyrer sørumsokningen.

– På den annen side er det mest riktig å feire med de som betyr mest for meg: Familien og kundene og de ansatte hos Rema 1000. avslutter Ulbo.

Dersom Liverpool F.C. troner øverst på tabellen etter den kampen, innebærer det den røde klubbens første ligamesterskap siden 1990.


Kommentarer til denne saken