Netti var savnet i 16 timer – kom tilbake

SAVNET: Hunden Netti har vært savnet siden onsdag kveld.

SAVNET: Hunden Netti har vært savnet siden onsdag kveld.

Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Onsdag kveld forsvant hunden Netti fra familien på Bjørkelangen. Hunden ble sist sett på Herslethjorde like ved slalåmbakken. Nå ønsker familien å komme i kontakt med alle som kan vite noe.

DEL

SISTE: Netti kom tilbake til familie på Bjørkelangen rundt klokka 10 onsdag morgen.

– Vi er utrolig glade for at Netti er tilbake. Vi tror hun kan ha fulgt et rådyrspor, og derfor ble borte lengre enn vanlig. Nå er hun heldigvis tilbake hos oss, forteller Merethe Skoglund Knutsen.

Netti forsvant fra hjemmet sitt onsdag kveld. Familien lette i området hele kvelden og natten.

– Det var mannen min Geir Knutsen som var ute å luftet henne rundt halv seks tiden i går. Netti bruker ofte å springe uten bånd, men da kommer hun alltid tilbake. Denne gangen kom hun ikke. Det har aldri skjedd tidligere, forklarer Merethe Skoglund Knutsen.

Tispa Netti er av rasen Beagle, og har bodd sammen med familien Knutsen i fire år. Torsdag morgen etterlyste Knutsen hunden på Facebook. Hun har også meldt fra til politiet og dyrlegen.

Les også: Aursmoen skole er full – politisk flertall for å bygge ny

– Hva tror du kan ha skjedd?

– Det er vanskelig å si. Noen kan ha tatt henne. Hvis det har vært ulv på ferde, burde vi ha hørt at den gikk til angrep, sa Knutsen til Indre da hunden fortsatt var savnet..

– Hva skal dere gjøre nå?

– Vi skal lete i området der hun forsvant. Nå håper vi folk som går tur i området, og har informasjon, tar kontakt med oss.

Les også: 10–15 elever barket sammen på skolen – russelåt utløste bråket

Artikkeltags