Nico kom til rette

FORSVANT ETTER Å HA FÅTT STRØM: Hunden Nico forsvant onsdag ettermiddag, men kom til rette igjen på kvelden. Foto: Privat

FORSVANT ETTER Å HA FÅTT STRØM: Hunden Nico forsvant onsdag ettermiddag, men kom til rette igjen på kvelden. Foto: Privat

Artikkelen er over 4 år gammel

BJØRKELANGEN: Hunden Nico, som forsvant etter å ha fått strøm fra et hestegjerde i 17-tida onsdag, kom til rette igjen torsdag ettermiddag.

DEL

- Har noen sett Nico? Han fikk strøm fra hestegjerdet å løp inn i skogen. Dette var ved Kjelle videregående, Bjørkelangen i kveld, forklarte eier Iselinn Marie Kordahl fra Aurskog til Indre i går.

Hunden, som er sju år og en gjeterhund, eller en blanding av collie og aussie, kom til rette igjen ved torvstrøfabrikken på Liermosen i 22-tida i går kveld.

- Vi hadde vært der flere ganger, men da var han ikke der. Han hadde på en eller annen måte kommet seg inn der vi har trent agility tidligere. Det var et par vi har trent med før som låste seg inn, og da stod han i døra Han er litt halt på det ene benet, men er nok bare en strekk som snart går over, sier eier Iselinn Marie Kordahl.

Hun vil takke alle som har hjulpet til for å fnne Nico.

- Det har vært utrolig mange som har stilt opp med bil for å lete, i tillegg til at flere tok en ekstra runde med hundene sine for å se etter ham, det er jeg veldig takknemmelig for, avslutter Kordahl.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken