Disse tok et napp i HIULs vandrepokal

HEDRET AV KLUBBEN: F.v: Inge Bruvoll (tennis), Iren Jøraas (fotball), Maiken Furulund, Guro Dunvold, Christine Glestad, Madeleine Øisjøfoss (koret), Glenn Skogholt (fotball).

HEDRET AV KLUBBEN: F.v: Inge Bruvoll (tennis), Iren Jøraas (fotball), Maiken Furulund, Guro Dunvold, Christine Glestad, Madeleine Øisjøfoss (koret), Glenn Skogholt (fotball). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nærmere 40 frivillige møtte opp da HIUL inviterte til sammenkomst.

DEL

Etableringen av Høland IUL (Høland IL og Momoen IUL) i 2017 ble blant annet markert med en sammenkomst for å kaste glans over de som har tatt på seg verv i klubben.

Arrangementet ble en så stor suksess at det ble gjentatt i år. Dermed kan det vel sies at det er etablert som tradisjon i HIUL. I underkant av 40 frivillige møtte opp til sosialt lag i regi av BB Event på Akevittlåven.

Deltagerne ble delt inn i lag fordelt på idrettslagets ulike grupper, og disse skulle løse ulike oppgaver, både teoretiske og praktiske. Oppgavene bød på et vidt spekter av utfordringer, som satte både hjerneceller, smaksløker og ikke minst lungekapasitet på prøve.

Det var selvfølgelig knyttet stor spenning til om skigruppa skulle få nok et napp i vandrepokalen. De var suverene i fjor, og seiersvante som de hadde blitt la de ikke lista lavere i år.

Men skigruppa klarte ikke å følge opp suksessen. Det ble i år et mikslag som trakk det lengste strået, nemlig «Tennis, fotball og kor»-laget. Mye mulig fordi siste oppgave krevde gode musikalske ferdigheter.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

Artikkeltags