Håndballjubel i hallen: – Jippiii! Nå har vi røkka’ opp

BØLGEN: Etter kampslutt tolk SHIUL-spillerne bølgen foran et fyldig hjemmepublikum.

BØLGEN: Etter kampslutt tolk SHIUL-spillerne bølgen foran et fyldig hjemmepublikum. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hemnes: Spillerne gjorde bølgen mot publikum og fikk stående trampeklapp tilbake.

DEL

Det var duket for opprykksfest i Søndrehallen søndag ettermiddag. Selv om det gjensto to serierunder hadde allerede SHIULs 6. divisjonsdamer allerede sikret seg The Double, avdelingsseier i 6. divisjon og opprykk.

BILDESERIE: Opprykksfest i Søndrehallen

Kroningen av sesongen hjemme i egen hule for et tresifret antall tilskuere ble også en parademarsj som endte med 33-10-seier over Bøn, til tross for at jentene langt fra leverte noen superforestilling.

Ikke rart at alle med bankende SHIUL-hjerte smilte fornøyde etter kampen.

Opprykk er ikke dagligdags kost, verken i håndball eller fotball. Wenche Østenby, som har vært engasjert i håndballen der i gård’n i «alle år», eller mer korrekt siden 1986, kan i alle fall ikke huske at noe seniorlag har spilt seg opp siden da.

– Nå er jeg stolt av jentene sa mor sjøl, Stine Holtet etter kampen. Det som startet litt lek med håndballen av en venninnegjeng etter at Søndrehallen var tatt i bruk, har to år senere endt opp i opprykk.

 – Og så i første forsøk, da! Har vi ikke vært flinke? Jublet Stine, samtidig som hun både fikk og ga gratulasjonsklemmer.

Og fortsatte:

– Nå må vi sørge for at vi er på igjen onsdag. Da møter vi Kløfta 2 borte i siste seriekamp og vi er interessert i å avslutte med stil. Vi har hatt to tap i serien gjennom sesongen. Det får være nok. Men etter det blir det fullt fokus neste lørdag. Da skal sesongen feires skikkelig!

Foto:

SHIULs lag: Anett Bjørnebråten, Trine Aasberg Dammen 1, Stine Østenby Vangen 9, Anita Jensen Aas 3, Lene Østenby 4, Stine Therese Holtet 6, Linda Merethe Pålerud 1, Malin Hornseth 7, Malin Pålerud 2, Hanne Dalen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken