– Ønsker å vekke følelser hos publikum

STILLER UT FOTOGRAFIER: Siw Martos stiller ut bildene sine i Villa Lier lørdag. FOTO: PRIVAT

STILLER UT FOTOGRAFIER: Siw Martos stiller ut bildene sine i Villa Lier lørdag. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 1 år gammel

HEMNES: Lørdag stiller Siw Martos ut bildene sine i Villa Lier på Hemnes. Fotografen er opptatt av å vekke publikums følelser med fotografiene sine.

DEL

38-åringen er bosatt på Hemnes med mann og to barn på to og seks år og har alltid vært glad i foto, men det var først i 2016 hun virkelig tok fatt i interessen og begynte å utvikle seg innenfor kunsten.

LES OGSÅ: Tina fra Tinas treningsblogg ledet moteshow, se hvem som var der

– Da tok jeg et kurs på hvordan man bruker digitalt kamera manuelt og ulike teknikker innenfor foto. Senere tok jeg kurs i Lightroom, som er et velkjent redigeringsprogram. Etter hvert har jeg på en måte funnet min stil. Landskapsbilder er jeg glad i å ta, for det byr på mange utfordringer, men jeg tar også detaljbilder eller macrofoto fra naturen som blomster, dyr også videre, forklarer fotografen.

Martos er opptatt av å skape en stemning ved bildene sine.

– Det skal ikke kun være et foto av et motiv, ønsket er at bildene mine skal vekke følelser hos de som ser bildene. Jeg har vært så heldig å få muligheten til å stille ut noen av bildene mine tidligere ogås, da gjennom Fet Kunstforenings medlemsutstilling, men dette blir min første separatutstilling, forteller Siw Martos.

Artikkeltags