Det var en skuffet Dennis Haugers melding over teamradioen etter at han kjørte inn til syvendeplass i søndagens Formel 2-løp i Baku. Resultatet ble til sjetteplass etter en diskvalifikasjon.

I Intervju på Viasport kort tid senere, var han adskillig mindre krass i kommentarene, men en aurskoging som skuffelsen lå tjukt utenpå, var klar på både at det var en god del som ikke var på stell.

– Jeg slet med å få temperaturen i dekkene og med å holde følge, var konklusjonen etter at han fra femte startspor aldri klarte å blande seg inn i kampen om pallplassene.

Over teamradioen, var han adskillig mer krystallklar da han kjørte inn til syvendeplassen.

Ifølge manager Harald Huysman ga aurskogingen da følgende krystallklare tilbakemelding;

«Det tok altfor mange runder å få opp temperaturen i dekkene. Jeg slet med understyring og rotasjon hele løpet. Det var som å kjøre en båt ute på havet uten noe særlig styring. Vi hadde en ubalanse i bilen i dag som vi ikke hadde i går».

Dermed ble det langt fra den helgen Dennis hadde håpet på banen hvor tatt sin eneste formel 2-seier i et hovedløp karrieren.

17-åringen Oliver Bearman fra Storbritannia vant løpet fra pole position. Han var best også i lørdagens sprintløp.

Hauger ledet lenge lørdag, men kjørte ut noen få runder fra mål. Dermed gikk han trolig glipp av førsteplassen.

Neste Formel 2-løp går på Imolabanen i Italia 19. til 21. mai. I mellomtiden skal han gjennom en tre dagers test/trening i Barcelona.