Politiet: – Vi vet at ungdommer som oppholder seg i gågata på kveldstid, bedriver hærverk

Gjør det pent: Ronny Andersen (t.h.), Arild Soknes og Stian Bengtson fra Jobberiet sørger for flotte blomster i Gågata på Bjørkelangen.Foto: Anita Jacobsen

Gjør det pent: Ronny Andersen (t.h.), Arild Soknes og Stian Bengtson fra Jobberiet sørger for flotte blomster i Gågata på Bjørkelangen.Foto: Anita Jacobsen Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: Lensmann Svein Engen har sett seg lei på at blomstene i gågata på Bjørkelangen blir revet opp fra bedene på kveldstid. – Foreldrene må ta en prat med ungene sine, sier han.

DEL

I sommer har det vært flere tilfeller av at blomsterbedene som står i gågata på Bjørkelangen har blitt rasert.

Nylig fant lensmann Svein Engen flere av blomstene utenfor døra til lensmannskontoret. Det er ikke første gangen.

– Jeg forsøkte å plante de tilbake, men det var for sent. Flere ganger har det skjedd at blomstene er revet opp fra pottene og kasta utover, sier Engen til Indre Akershus Blad.

Nå er lensmannen lei.

– Dårlig gjort

– Vi vet at det er ungdommer som oppholder seg i gågata om kvelden som står bak hær- verket. Jeg oppfordrer foreldrene til å ta en real prat med ungene sine, konstaterer lensmannen.

Bak beplantningen i gågata står Ronny Andersen, Stian Bengtson og Arild Soknes fra Jobberiet.

Lensmann Engen har kun godord om karene.

– Gutta gjør en kjempejobb og sørger for at Bjørkelangen ser fint ut. At noen da skal ødelegge dette, er både unødvendig og ikke minst dårlig gjort, både overfor fellesskapet og karene som planter, understreker han.

Artikkeltags