Har du video etter en dramatisk hendelse? Har du utført et heftig stunt eller morsomt partytriks? Fanget et merkelig naturfenomen? Eller har du kanskje en video av et dyr som gjør artige triks?

Da vil Indre Akershus Blad ha videoen din.

Vi premierer de beste seervideoene hver måned. Gode videoer honoreres med 1.000 kroner og Flax-lodd.

Slik sender du inn din video

  1. Gå til vårt opplastingsskjema (det virker både på mobil og datamaskin).
  2. Fyll inn kontaktinformasjon.
  3. Velg video ved å legge videofila i videoboksen, eller trykk klikk for å laste opp.
  4. Send inn.

Du kan også sende videoen din til oss via andre kanaler:

Vilkår

Før du sender oss noe, må du lese vilkårene.

NB: For å sende inn video må du oppgi ditt navn, ditt telefonnummer og/eller e-postadresse vi kan kontakte deg på. Vi ønsker at du gir en kort beskrivelse av videoen og navn på personer som forekommer, og angir eventuelt særlige forhold vi må være oppmerksom på.

Du bekrefter at du har rettighetene til videoene.

Du vil angis som opphavsperson/fotograf ved offentliggjøring.

Du bekrefter at enkeltpersoner som det blir fokusert særskilt på i videoen er kjent med og har samtykket til at videoen kan offentliggjøres. Du trenger ikke å ha slikt samtykke dersom videoen viser en nyhetshendelse eller dersom personene på videoen inngår i en større gruppe og oppholder seg på offentlig sted.

Personopplysninger du legger ved vil være synlig for redaksjonen i avisen knyttet til materialet du har sendt inn. Vi utleverer ikke de personopplysninger du gir oss på denne måten til utenforstående tredjeparter og vil ikke bruke dem til andre formål enn det som er beskrevet i disse vilkår.

Som tipser ivaretar vi i redaksjonen din anonymitet med mindre du ønsker noe annet. Alt som publiseres i avisen vurderes opp mot Vær varsom-plakaten, og redaksjonen tar selvstendig ansvar for det presseetiske rundt en eventuell publisering.