Dramatikk til siste slutt

TETT MATCH: Martin Nordseth (i rødt) og Jonas Stigen kjempet durabelig om poengene på Bruvollen. I bakgrunnen Daniel Pereira og Mads Hagen. Foto: Trym Helbostad

TETT MATCH: Martin Nordseth (i rødt) og Jonas Stigen kjempet durabelig om poengene på Bruvollen. I bakgrunnen Daniel Pereira og Mads Hagen. Foto: Trym Helbostad

Av

BLAKER: Innbytter Christoffer Lien satte inn 3-2 på overtid og hele Søndre trodde seieren var sikret. Like etter utnyttet Blakers Stian Solsbak en feil i Søndre-forsvaret og sørget for poengdeling på Bruvollen.

DEL

Blaker 2 kom best i gang i toppoppgjøret i 7. divisjon. Pål Thoreid sørget for å gi hjemmelaget ledelsen etter en godt slått corner fra Ole Haug allerede etter to minutter. Så satte Kristoffer Fagersand en ball i tverrliggeren, før Søndres keeper Martin Lien Moen måtte trå til med en fantomredning på et nærskudd fra Martin Nordseth. Nordseth fikk sin scoring likevel, da han via en motspiller satte inn 2-0 før omgangen var halvspilt

Da våknet Søndre Høland for alvor. Først sørget Fredrik Bergsjø for redusering. Så dundret Jøran Sandby inn et frispark – etter en halv time var lagene like langt.

  I andre omgang hadde begge lagene store sjanser til å score, men det var først på overtid at målene kom. Et langt framspill fra innbytter Jonas Hemmingbye ble stusset i mål av Christoffer Lien til stor jubel fra Søndre-spillere og supportere. Men seieren røyk på overtid da Blakerspissen Stian Solsbak sørget for 3-3 etter en feil i Søndre-forsvaret.

  – Det var greit med uavgjort. Jeg er godt fornøyd med gutta, dem jobbet bra i dag, sier Blaker-trener Fredrik Larsen.

  – En rar kamp, mener Hans-Christian Bergsjø som er del av Søndres trenerteam.

  – Vi er ikke med de første 20 minuttene av kampen. Så skrur vi på og styrer showet resten av kampen. Dessverre klarer vi å tulle bort seieren mot slutten, sier en litt skuffet Bergsjø.

  De to øverste lagene i 7. divisjon, rykker opp. Det vil både Blaker 2 og Søndre Høland, som ligger på henholdsvis tredje- og andreplass – dog med ujevnt antall spilte kamper.

  –  Vi er litt få spillere, men ønsker å rykke opp. Blir vi litt flere spillere, så er det absolutt mulig, sier trener Fredrik Larsen.

  – Vi har noe på gang i Søndre. Før sesongen var målet å spille og ha det moro, men nå ønsker vi å være med i toppen. Søndre hører hjemme høyere enn i 7. divisjon, så vi har absolutt troen på opprykk, sier spillende trener Hans Christian Bergsjø – som er skadet, men spilleklar igjen når kampene starter opp igjen til høsten.

  7. divisjon menn
  Bruvollen
  Blaker 2 – Søndre Høland 3-3 (2-2)
  Mål: 1-0 Pål Thoreid (2), 2-0 Martin Nordseth (22), 2-1 Fredrik Bergsjø (26), 2-2 Jøran Sandby (30), 3-2 Christoffer Lien (90), 3-3 Stian Solsbak (90).
  Gult kort: Stian Solsbak, Blaker, Carl Oscar Borgersud, Mats Hagen, Pål Grepperud, alle SHIUL
  Dommer: Jon Kjetil Spantell, Skedsmo
  Tilskuere: 30

  Artikkeltags