Klare for ny sesong

Klare for sesongstart: En del av spillergruppa fotografert under treningsleiren i Danmark Foto: Privat

Klare for sesongstart: En del av spillergruppa fotografert under treningsleiren i Danmark Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

GAN: Dalen er klar for en ny sesong i 8.divisjon. Uten noen konkrete resultatmål.

DEL

Som en siste finpuss har klubben unnagjort en treningsleir i Danmark. Nå venter seriepremiere mot Blaker 2 på Bruvollen rett etter påske.

Bygger miljø

– Selv om vi spiller i 8. divisjon forsøker vi å ha et strukturert opplegg. En langweekend i Danmark med treninger og en kamp i månedsskiftet mars/april er med på å bygge miljø og skape entusiasme, noe som er viktig for opprettholdelsen av et A-lag på et lite sted som hos oss, sier trener Per Mathisen.

Mathisen presiserer at det primære er å kunne gi et lokalt tilbud for unge som ikke har ambisjoner om å spille på et høyt nivå. Og til gamle gansdøler og nye innflyttere som trives med fotball.

Forberedelsene foran årets sesong har i store trekk fulgt fjorårets.

Bedret kvaliteten

– Vi har lagt en bra vinter bak oss der vi har forsøkt å bedre kvaliteten på treningene et hakk fra i fjor. Jeg synes det begynner å gi resultater. Det er mange av spillerne som har hevet seg, sier Per Mathisen.

I den siste treningskampen før seriestart, mot 7. divisjonslaget Eidsberg under treningsleiren i Danmark, ble det seier 5-1 etter 1-1 halvveis. Thomas Sjøli og Lasse Lund Olsen scoret to mål hver, mens Marius Evensplass satte inn det femte og siste.

Her er årets stall:

Marcin Matyja, Joachim Kristoffer Knutzen (ny keeper 2017 fra Andebu), Steinar Andre Danielsen, Karl Martin Dolvik, Torkel Kristiansen, Even Krog, Svend Berg, Vegard Berg, Rune Engebretsen, Dagfinn Olsen, Magnus Evensplass, Marius Evensplass, Rune Solvang, Lasse Lund, Hans Christian Sletner, Thomas Sjøli (ny 2017 fra Ytre Rælingen), Sindre Nygaard (ny 2017 fra Ytre Rælingen), Tom Haugen, Stian Furuseth, Jo Heggernes, Morten Torp.

Artikkeltags