SUPERTILBUD: Indre+ i 8 uker for kun 49 kroner!

Hjemmelagets trener Ronny Gresmo uttalte nylig at laget hans må vinne resten av kampene for å ta den ene plassen som gir kvalifisering til spill i 4. divisjon neste år. Med seier mot tabellnabo Fjellhamar tar grønntrøyene et sjumilssteg i riktig retning. Med tap får Lørenskog-laget et forsprang på seks poeng, og det tror Gresmo det blir vanskelig å hente inn.

Som man skjønner er det mye som står på spill. AFSK kommer da også med hele kavaleriet til kveldens kamp. Ayoub Blomberg er tilbake i startoppstillingen etter tre måneders utestengelse. Anders Eriksen starter på topp. Nøkkelspilleren Mohammed Ali Essaidi er i form, og den polske nyervelsen Robert Krolikowski går rett inn på midtbanen.

- Vi er klare! Oppgjøret i vår var jevnt, men vi dro i land en viktig seier. Det samme skal vi klare i kveld, sier AFSKs hjelpetrener Bjørn Ivar Bergerud.

Kampen blir også spesiell for den unge keeperen Henrik Gimle Michelsen som blir kastet rett ut i bikkjeslagsmålet i veteranen Vidar Anzjøns skadefravær.

Rapportene forteller ellers at Fjellhamar har styrket laget siden vårsesongen. Laget trenes av strømlingen Robert Rognerud som mange i lokalfotballen husker fra tiden som spillende trener og trener i Bjørkelangens storhetstid på 80- og begynnelsen av 90-tallet.