Sikker seier – nå venter en mini-seriefinale

JUBLER : Ola Vestreng scoret sine mål nummer 13 og 14 for sesongen, mens Jonas Grahn (t.h.) fastsatte sluttresultatet til 4-1 mot Strømmen 2 da Aurskog-Høland tok sin 12. seier i 4. divisjon lørdag.

JUBLER : Ola Vestreng scoret sine mål nummer 13 og 14 for sesongen, mens Jonas Grahn (t.h.) fastsatte sluttresultatet til 4-1 mot Strømmen 2 da Aurskog-Høland tok sin 12. seier i 4. divisjon lørdag. Foto:

Av

Aurskog-Høland vant komfortabelt 4-1 mot Strømmen 2 borte. Nå venter en mini-seriefinale på Rømskog stadion førstkommende torsdag.

DEL

– Der er seier det eneste som gjelder om vi fortsatt skal by Ull/Kisa 2 kamp om opprykket, sier trener Arne Henrik Vestreng.

At kampen spilles på naturgress på Rømskog stadion, bør ikke være noe draw-back for Aurskog-Høland.

Snarere tvert imot.

På Strømmen stadion ble et ungt hjemmelag litt for lette for Aurskog-Høland-maskinen. Enklere ble det ikke for Strømmen 2 at de måtte spille en time med ti mann etter en utvisning.

Men det var vertene som kom best i gang og tok ledelsen på et straffespark.

LES OGSÅ: Denne bilen har ingen planer om å stoppe

Aurskog-Hølands kvittering kom også fra 11-metersmerket, sikkert satt inn av Ola Vestreng, mens Lars Kopperud viderebefordret et langt innkast fra Stian Skjeggenes i mål og sørget for at de helhvite gikk til pause med 2-1-ledelse.

Tok kommandoen

Etter pause tok Aurskog-Høland umiddelbart kommandoen og styrte showet.

– Da var vi gode i en 20-25-minuttersperiode, og fikk betaling i form av scoringer signert Ola Vestreng, som scoret sitt 14 mål for sesongen, og Jonas Grahn, oppsummerer en fornøyd Arne Henrik Vestreng.

Til denne kampen hadde han foretatt et keeperbytte. Ahmed Jouini, som ikke har vist patent form i det siste, måtte overlate plassen til unggutten Even Vestreng.

Det ble en debut han kan være stolt av.

– Even spilte med stor trygghet og selvtillit og gjorde ingen feil, sier treneren, som på spørsmål fra Indre er klar på at keepertalentet la inn en meget solid søknad til fornyet tillit i torsdagens toppoppgjør.

– Der håper jeg det blir godt med tilskuere, og vi trenger all støtte vi kan få om vi fortsatt skal holde et lite liv i opprykkshåpet, sier Vestreng.

LES OGSÅ:

Artikkeltags