Kåret til årets fotballskole

God stemning: Det er god stemning når Sørumsand Idrettsforening arrangerer fotballskole.

God stemning: Det er god stemning når Sørumsand Idrettsforening arrangerer fotballskole. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: Ingen klubber i Akershus arrangerte Tine Fotballskole bedre enn Sørumsand Idrettsforening.

DEL

I fjor ble Tine Fotballskole arrangert for 20. året på rad. 450 klubber arrangerer fotballskolen hvert år – med 70.000 barn i aktivitet. I hver krets kåres den beste fotballskolen årlig, basert på Tine og Norges Fotballforbunds fokusområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og kosthold. I 2017 var det 100-årsjubilanten Sørumsand Idrettsforening som stakk av med seieren i Akershus.

Slo Northug med to kilometer

Her er begrunnelsen: – Sørumsand hadde en meget godt organisert fotballskole med flinke og dedikerte instruktører som alle har reell kompetanse. Det var positiv stemning over hele linjen, og optimal størrelse på gruppene som ga rom for god fotballaktivitet og Fair play. I tillegg var det rett i underkant av 40 prosent jenter som deltok på fotballskolen, og over halvparten av instruktørene var jenter, forteller aktivitets- og utviklingskonsulent Lilian Nohr i NFF Akershus.

Bygger aktivitetspark til 3,2 millioner

– Dette er et flott eksempel på hvordan vi ønsker at en Tine Fotballskole skal være. Prisen til Sørumsand Idrettsforening er fullt fortjent, fastslår fagansvarlig i Tine Fotballskole NFF, Andre Paulsen.

Klubben får en plakett som et synlig bevis på at den hadde kretsens beste fotballskole i 2017.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken