– Bli med på den beste fotballskolen i Akershus!

KLARE FOR FOTBALLSKOLE: Malin Lavik Soleng, Kristian Bekkevold Lillebo, Simen Berg Melby og David Meursinge (foran) gleder seg til Tine Fotballskole på Sørumsand.

KLARE FOR FOTBALLSKOLE: Malin Lavik Soleng, Kristian Bekkevold Lillebo, Simen Berg Melby og David Meursinge (foran) gleder seg til Tine Fotballskole på Sørumsand.

Artikkelen er over 1 år gammel

SØRUMSAND: Leder Kristian Bekkevold Lillebo i Tine fotballskole i Sørumsand IF har sine ord i behold når han ber inn til årets arrangement 25.-28. juni.

DEL

Sørumsand IFs Tine fotballskole ble I 2017 kåret til årets beste fotballskole I Akershus.

Kristian Bekkevold Lillebo tok over som sjef for Tine fotballskole I 2017 etter at Morten Bredesen og Stein Jørgen Bolkan ga seg etter mange år ved roret.

– Å ta over etter Morten og Stein Jørgen blir litt som å hoppe etter Wirkola. Jeg har selv vært med som bade deltager og instruktør under deres ledelse, noe som har vært veldig bra hvert eneste år. At vi ble kåret til årets fotballskole under mitt første år var utrolig moro, et av punktene vi er ekstremt opptatt av er gode instruktører med opprinnelse fra Sørumsand, hvor de fleste også har vært med som deltagere tidligere, sier Lillebo.

LES OGSÅ: Avsluttet barnehagetida for full musikk!

Han trekker fram to gode eksempler: Malin Soleng og Simen Berg Melby, som begge har spilt ungdomsfotball i SIF, men som nå spiller i henholdsvis Lyn og Strømmen

– De to spiller i henholdsvis kvinnenes øverste og mennenes nest øverste divisjon. Jeg setter stor pris på at Simen og Malin ønsker å komme tilbake hit og bidra til at ungene skal få en uke fylt med moro, og ikke minst god fotballfaglig påfyll, slår Lillebo fast.

Et godt eksempel på at fotballskolen er lokalt forankret er deltageren David Meursinge, begge brødrene hans, Oliver og Noah, som har vært med på fotballskolen som deltagere i mange år alle tre.

I år er begge storebrødrene med som instruktører, mens David er med som deltager.

– Vi håper å gjenta suksessen fra fjoråret. Påmeldingen er åpnet. Spillere fra naboklubbene er også hjertelig velkommen til å delta, avslutter Kristian Bekkevold Lillebo.

Artikkeltags