«Mor» vet stadig hvor målet står

GLADE MÅLSCORERE: Disse tre spillerne scoret for Aurskog-Høland i kvinnenes 3. divisjonspremiere. Fra v. Christin Haukebø Mikkelsen, Juliane Bergan-Foss og Elene Moseby. Foto: Øivind Eriksen

GLADE MÅLSCORERE: Disse tre spillerne scoret for Aurskog-Høland i kvinnenes 3. divisjonspremiere. Fra v. Christin Haukebø Mikkelsen, Juliane Bergan-Foss og Elene Moseby. Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BJØRKELANGEN: Elene Moseby Torre vet stadig hvor nettmaskene er. Da Aurskog-Høland FK slo Sørumsand 6-3 i seriepremieren, signerte hun fire av målene.

DEL

Forut for kampen ble hun forespurt om hun kunne være kommentator da Indre Akershus Blad skulle livestreame kampen etter at hun i utgangspunktet hadde lagt opp. Men en tynn spillerstall og rop om rutine og målteft, gjorde at Elene valgte fotballsko i stedet for kommentatorrollen.

– Jeg tror jeg gjorde meg bedre her ute på banen enn bak en mikrofon, sa firemålsscoreren med et bredt smil etter den målrike kampen som lenge var jevn og tett.

  Hjemmelaget tok ledelsen to ganger før pause, men Sørumsand kvitterte ved begge anledninger. I innledningen av andre omgang skapte de flere fete sjanser, og 3-2-ledelsen var helt på sin plass. Men etter at Elene Moseby Torre kvitterte kort tid etterpå, festet hjemmelaget grepet om kampen og vant fortjent.

  Satt langt inne

  – Denne seien satt langt inne, men jeg følte at vi jobbet mer som et lag, og fikk uttelling for det til slutt, sa Elene etter kampen.

  –  Vi vant. Det var viktig, og det tar vi med oss. Jeg tar av meg hatten for den siste halvtimen. Da spilte vi fin fotball. Men videre framover i sesongen holder det ikke med en god halvtime for å vinne. Nivået vårt den første timen var ikke bra nok, sier trener Rune Sand.

  Sand roste firemåls-Elene, men presiserte samtidig at hun ikke vinner en kamp alene.

  – Vi må ha med de andre på laget også, og jeg synes at vi løste seriepremieren godt til slutt, sett på bakgrunn av de ikke alt for gode sesongforberedelsene, sa Sand

  Assistenttrener i Sørumsand, Jan Roald Helander, var rimelig godt fornøyd, tapet til tross.

  – Kampen var jevn lenge, og vi hadde Aurskog-Høland på gyngende grunn etter at vi gjorde 3-2, men så slipper vi taket i kampen, oppsummerer han.

  Målscorere for Aurskog-Høland: Elene Moseby Torre 4, Christin Haukebø Mikkelsen og Juliane Bergan-Foss.

  For Sørumsand: Katrine Nysveen, Hanne Revelsby og Guro Sameien.

  Få nyhetene rett på din mobil!

  Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

  For iPhone

  For Android

  Artikkeltags