Årsbeste i snøværet

Sommeridrett? Det var ikke mye som minnet om det på Høland stadion mandag kveld. Her har Stian Skjeggenes tvunget en Eidsvoll Turn-spiller på kne i kampen Aurskog-Høland Fotballklubb vant 6-2. Foto: Øivind Eriksen

Sommeridrett? Det var ikke mye som minnet om det på Høland stadion mandag kveld. Her har Stian Skjeggenes tvunget en Eidsvoll Turn-spiller på kne i kampen Aurskog-Høland Fotballklubb vant 6-2. Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

LØKEN: Aurskog-Høland Fotballklubb er på vinnersporet. I snøværet på Løken tok hjemmelaget en imponerende 6-2-seier over Eidsvoll TF2.

DEL

– I dag er vi fornøyde, gliste kaptein Hans Christian «HC» Bergsjø etter «snøballkrigen» på Høland stadion.

Spesielt andre halvdel av første omgang var ille. Da lavet snøfiller store som asjetter ned, og da lagene gikk til pause var hele banen snødekket. Banemester Roger Eng sørget imidlertid for en solid ryddejobb i pausen, og utover i andre omgang var værgudene heller ikke like vrede som før pause.

To viktige mål

Det var imidlertid da været var som verst at hjemmelaget skaffet seg et viktig overtak i kampen.

Etter at Lars-Eirik Svardahl hadde gjort 1-0 etter ti minutter og Eidsvoll TF utlignet 19 minutter senere, så førsteomgangen ut til å ebbe ut med 1-1. Men i de siste tre minuttene puttet hvittrøyene på to ganger. Først stusset Henrik Studsrud inn 2-1 og så fightet HC Bergsjø inn 3-1.

Etter pause skapte Eidsvoll Turn igjen spenning i kampen da de reduserte etter 18 minutter, noe som var helt fortjent etter at de hadde kjørt kampen i en timinuttersperiode.

Men Aurskog-Høland Fotballklubb har en spiller som heter Lars-Eirik Svardahl. I løpet av sju minutter scoret han to ganger. Dermed var kampen definitivt avgjort. På overtid fikk innbytterLars-Petter Østengen æren av å fastsette sluttresultatet til 6-2.

På vinnersporet

– Vi er på sporet igjen. Nå glir det bedre og bedre kamp for kamp, sier HC Bergsjø.

Han legger ikke skjul på at det var tøft å spille under de rådende forhold og mot en god og tøff motstander.

– Det ble en krig, der de tøffeste gutta vant. Og det var oss. Riktignok har vi noen dårlige perioder underveis, men vi kommer tilbake og avgjør. En deilig følelse, fortsetter han, før han setter kursen til garderoben.

– Årsbeste

– Dette var årsbeste av oss, fastslår trener Arne Henrik Vestreng, som har hatt nok av utfordringer i form av skader i spillerstallen i sesonginnledningen.

– I dag var det en skikkelig jobb som ble nedlagt av hele gjengen ute på banen. Men jeg må fremheve Lars-Eirik Svardahl. Han leverte igjen en glimrende kamp. Samtidig er det godt å se at Eirik Vedahl Haugen er på gang igjen. Forsvarsinnsatsen hans i denne kampen var av gammelt godt merke, avslutter en fornøyd trener.

Aurskog-Høland Fotballklubbs lag: Mathias Hoftvedt, David Simen Kjær Pedersen, Eirik Vedahl Haugen, Christian Hauger Helbostad, Lars Kopperud, Hans Christian Bergsjø, Stian Skjeggenes, Martin Fjellheim, Henrik Studsrud, Lars-Eirik Svardahl, Bendik Vestreng. Innbyttere: Thomas Bjørklund og Lars-Petter Østengen.

Artikkeltags