– Vi ble litt baktunge etter utligningen

Scoret: Martin Vestreng.

Scoret: Martin Vestreng.

En solid og god kamp fra vår side, sa trener Roar Ness etter at Aurskog-Høland hadde sendt Skedsmo ned fra tabelltoppen etter 1-1 på Bjørkelangen kunstgress.

DEL

Hjemmelaget gikk respektløst til verks mot Skedsmo som har toppet tabellen gjennom sommerferien, poenget foran Fu/Vo, og det var langt fra ufortjent at hjemmelaget fikk 1-0 etter 18 minutter gjennom et straffespark signert Martin Vestreng etter at Christian Helbostad ble felt inne i feltet.

Mens Aurskog/Høland hadde hatt et lite initiativ før pause, endret det seg i andre omgang. Det var derfor ikke ufortjent med kvittering for Skedsmo etter litt fram og tilbake foran mål.

– Etter utligningen ble vi litt baktunge og ble presset en del, men uten at Skedsmo skapte de helt store sjansene, forteller Ness, som fikk se at laget hans hadde en fet sjanse til å avgjøre mot slutten, men uten å lykkes.

– Dette var en kamp som resultatmessig kunne tippet begge veier. Vi er derfor godt fornøyd både med resultatet og spill og innsats av gutta. Dette lover godt for fortsettelsen, sier den ene halvdelen av Aurskog-Hølands trenerduo.

Selv om det var en bunnsolid laginnsats som lå bak det ene poenget, trekker Ness fram tre enkeltspillere.

– Hurtige og kondisjonssterke Marius Lunder Jensen leverte en kjempekamp, og midtstopperduoen Lars Kopperud og Eirik Vedal Haugen var nok en gang en solid duo.

Etter at Fu/Vo slo Rælingen 2-0 hjemme, mens Skedsmo måtte legge igjen to poeng på Bjørkelangen, var det duket for tetskifte. Nå overtok Neslaget tabelltoppen, poenget foran Skedsmo. Denne duoen er i særklasse på tabellen. Kløfta, med en kamp mindre på tredjeplass har 27 poeng.

Artikkeltags