Gå til sidens hovedinnhold

Rødseth og Fjøla til Gardermoen

Artikkelen er over 5 år gammel

GARDERMOEN: Christer Rødseth står for et av de nye serveringsstedene på Norges hovedflyplass.

Finstadbruingen Rødseths restaurant Fjøla, som ligger i den gamle Østbanehallen ved Oslo sentralbanestasjon, har fått en fin mottakelse blant både anmeldere og publikum. Nå åpnes nok en avdeling på Gardermoen.

Nybygget på Oslo Lufthavn åpner ikke før i april 2017, men allerede nå viser flyplassen fram hvilke kjeder som skal servere deg mat og drikke når du skal ut på reise.

Totalt fem aktører er valgt ut, skriver Oslo Lufthavn i en pressemelding.

– En lang og grundig utvelgelsesprosess har resultert i at vi inngår samarbeid med fem aktører. Disse leverte de beste anbudene og vi er helt sikre på at det norske folk kommer til å bli fornøyde, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

De fem vinnerne er SSP, HMSHost-UMOE F&B Company, Reitan Convenience, Joe & The Juice og BIT. Antall serveringssteder øker fra dagens 20 til 37, mens antall kiosker øker fra seks til ti.

Serveringsstedene er nå under konstruksjon, og vil åpne gradvis fram mot den ofisielle åpningen av «nye Oslo Lufthavn».

Her er listen over noen av de nye serveringsstedene:

  • Joe & The Juice
  • Bølgen & Moi Food Garage
  • Wagamama
  • Fiskebaren
  • Oslo Sausage Company
  • Jamie's Italian
  • Norgeglasset
  • BIT
  • Hunter Bar
  • Flybar
  • Humle & Malt
  • Burger King
  • Northland
  • Parken
  • Two Tigers
  • Deli & Bakery by Jamie Oliver
  • TGI Fridays
  • News Bar
  • Havsalt
  • Haven
  • Fjøla
  • Everyday Kitchen
  • Fiskeriet

– Vi har et ønsket et bredt uvalgt der man kan velge i internasjonale og norske menyer. Flere av serveringsstedene har norsk mat og drikke på menyen, mens andre har et internasjonalt snitt over seg. Det er kombinasjonene av dette som gjør oss sikre på at våre reisende har noen svært gode matopplevelser, til akseptable priser, å glede seg til, sier Hasaas i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken