Aurskoging var med og vinne i Cannes

GLADE: Hans Petter Aalmo (t.v.) fra Visit Norway og Grim Berge og Sven-Erik Knoff i produksjonsselskapet Natural Light kunne juble i Cannes.

GLADE: Hans Petter Aalmo (t.v.) fra Visit Norway og Grim Berge og Sven-Erik Knoff i produksjonsselskapet Natural Light kunne juble i Cannes.

Artikkelen er over 1 år gammel

CANNES: Portalsjef Hans Petter Aalmo i Visit Norway kunne glede seg over å ha bidratt til at den norske filmen «Iconic Norway» ble tildelt prisen for «Best Camera» under gårsdagens prisutdeling Cannes Corporate Media & TV Awards.

DEL

Den norske filmen ble med dette vinner i den samme klassen som i fjor ble vunnet av naturfilm-ikonet, David Attenborough.

«Iconic Norway» mottok også sølv i klassen Tourism Films. Iconic Norway er laget av Grim Berge og Sven-Erik Knoff i produksjonsselskapet Natural Light i samarbeid med Visit Norway. 

– Det er en stor ære å vinne disse prisene i Cannes. Vi er opptatt av å vise frem det unike norske til verden, og det føler jeg at vi får til nå. Dette er en utrolig fin anerkjennelse å få, sier regissør og fotograf Grim Berge til Visit Norway.

Den spektakulære filmen viser fantastiske norgesbilder fra nord til sør og er produsert i samarbeid med Visit Norway, Region Stavanger, Visit Nordvest, Flåm AS og Classic Norway Lofoten.

Les også: Skuffelse i begge leire

Filmen har skapt begeistring blant millioner av seere verden over.

- Vi tar av oss hatten for denne produksjonen og gratulerer filmskaperne med prisen. Det har vært spennende å samarbeide med Berge og Knoff om denne produksjonen, og vi er imponert over måten disse norske filmkunstnerne etablerer internasjonale nettverk på. Dette er også med på å øke synligheten for filmen. Vi ønsker å ligge i forkant og gi våre brukere det nyeste og råeste innholdet på nett, sier en begeistret Hans Petter Aalmo, portalsjef i Visit Norway.

Les også: – Det er ufattelig at han er borte. Han var lyset i livet mitt

Hans Petter Aalmo (45) bor i Drøbak men er opprinnelig fra Aurskog.

Artikkeltags